HR Gratis dostava - iznad 50 Eur, Podrška 24/7 - 0912012456

Frama kolica Rivet

916.32  (6,904.01 kn)

Izložbeni primjerak je na archive saleu do isteka zaliha.

Frama Rivet kolica mogu se koristiti kao stol, ili kao pomoćni namještaj – za pohranu stvari, ili kao postolje za izlaganje predmeta i naravno, kao kombinacija svih tih mogućnosti!

  

„Elegantna i otkačena aluminijska kolica koja možete koristiti na bezbroj različitih načina!“ – to bi bio najbolji opis za ova mobilna kolica iz Frama RIvet kolekcije koja dolaze sa kotačima u jarko narančastoj boji!
Kombinirajući tradicionalnu izradu namještaja i modernu industrijsku proizvodnju, ova mobilna kolica izrađena su tenon tehnikom zakivanja, a zbog svog materijala izrazito su lagana i kao takva prikladna za pomicanje u prostoru. Kolica imaju pladanj s dvije otvorene police ispod te se, zahvaljujući svojoj čvrstoj konstrukciji, mogu koristiti kao stol, ili kao pomoćni namještaj – za pohranu stvari, ili kao postolje za izlaganje predmeta i naravno, kao kombinacija svih tih mogućnosti!

Činjenica je da je s aluminijem teško raditi jer se teško spaja i buši. Imajući to u vidu, za kolekciju Rivet izrade namještaja od aluminija u Frami, razvijena je tenon tehnika zakivanja kao način eksperimentiranja s različitim mogućnostima vizualnog sastavljanja materijala.
Kao rezultat obrade materijala – laserski rezanih sirovih aluminijskih ploča, iako ručno oblikovanih čekićem, nastao je dizajn kojeg odlikuju čiste linije, čime tako izrađen namještaj izlazi iz okvira očekivanog te postaje primjer kako se zanatska i industrijska proizvodnja mogu prožimati.
Dodatno, zbog upotrebe neobrađenog aluminija svaki proizvod je unikatan jer sadrži svoju kombinaciju patine i tragova obrade aluminija.

Značajke:
Može se koristiti kao stol, ili kao pomoćni namještaj – za pohranu stvari, ili kao postolje za izlaganje predmeta i naravno, kao kombinacija svih tih mogućnosti!
• Zbog upotrebe neobrađenog aluminija svaki proizvod je unikatan jer sadrži svoju „kombinaciju“ patine i tragova ručne obrade aluminija!
Materijali / Dimenzije
• Neobrađeni aluminij
• Dimenzije kolica (uključujući kotače): Visina 65 cm / Širina 32,8 cm / Duljina 33,8 cm

Dizajn: Jonas Trampedach, 2014

Njega i održavanje:
Preporuča se brisanje mekom krpom iscijeđenom u čistoj vodi.
Izbjegavati korištenje sredstava za čišćenje koja sadrže bilo koju vrstu kemikalija.
Nakon čišćenja, aluminij treba osušiti mekom krpom kako bi se spriječilo nastajanje crta i ogrebotina. Posebnu pažnju treba posvetiti uklanjanju svih tragova sredstva za čišćenje s rubova i zakovica.
U slučaju ostavljanja mokrih predmeta na kolicima, moguće je pojavljivanje trajnih tragova.

Upit o proizvodu: Frama kolica Rivet

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna