HR Gratis dostava - iznad 50 Eur, Podrška 24/7 - 0912012456

Frama Perception Form

83.62  (630.03 kn)

Nastala s namjerom da pozove čitatelje da ponovno otvore oči i um – da još jednom probaju vidjeti stvari oko sebe onako kako to rade mala djeca, kao da ih vide prvi put.

  

Najnovija FRAMINA knjiga, Perception Form, zbirka je fotografija određenih predmeta koji su na neki način obilježili autorov kreativni izraz – bez ikakvih unaprijed definiranih smjerokaza za tumačenje fotografije. Na taj način svaka od tih fotografija predstavlja intiman, vizualni poziv gledatelju da doživi viđeno na jedan suptilniji način, uživajući u vlastitoj znatiželji promatranja i otkrivanja osobnih tumačenja i značenja ljepote tih jednostavnih, svakodnevnih artefakata.

Niels Strøyer Christophersen, osnivač i kreativni direktor FRAME, naglasio je da je „Perception Form“ nastala s namjerom da pozove ljude da ponovno otvore oči i um – da još jednom probaju vidjeti stvari oko sebe kao da ih vide prvi put, onako kako su gledali svijet oko sebe kad su bili djeca!

„Pažljivo pogledati, duboko se zapitati i pustiti maštu da zaplovi u to čudesno i nadahnjujuće područje nepoznatog i neobjašnjivog“, navodi Christophersen.

Tehnički podaci:
Dimenzije: 24 cm × 34 cm
Tvrdi uvez
Broj stranica: 132

Upit o proizvodu: Frama Perception Form

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna