Huskee održive šalice za kavu

18.00 21.00 

HuskeeCup održiva šalica za kavu dolazi u različitim veličinama. Posebna je zbog originalnosti materijala od kojega se izrađuje, ljuskica koje nastaju kao organski otpad u fazi mljevenja kave.

 

HuskeeCup održiva šalica za kavu dolazi u različitim veličinama. Posebna je zbog originalnosti materijala od kojega se izrađuje, ljuskica koje nastaju kao organski otpad u fazi mljevenja kave.

Prednosti HuskeeCup održive šalice za kavu:

 • Drži toplinu – jedinstvena termička svojstva HuskeeCup šalice održavaju kavu duže toplijom te bez obzira jeste li kod kuće, negdje u pokretu ili u kafiću – doživljaj ispijanja omiljenog napitka trajat će u svoj punini!
 • Ugodna za držanje – HuskeeCup šalica ugodnog je oblika i njezina „krilca“ nisu samo dizajnerski motiv već štite ruke od potencijalno prejake topline napitka. 
 • Periva u perilici za pranje posuđa – HuskeeCup napravljena je tako da može potrajati godinama (pa čak i ako se koristi u kafiću)! Naime, s obzirom na materijal i tehniku izrade vrlo je otporna te se rijetko lomi. Ova informacija provjerena je kroz mnogobrojna testiranja u najfrekventnijim kafićima gdje se u perilici posuđa prala i više od deset puta dnevno.
 • Reciklirajte i dalje!HuskeeCup napravljena je od ljuskica koje kao organski otpad nastaju u fazi mljevenja kave. Zbog toga upotreba ovog materijala čini proizvodnju naše šalice za kavu održivom. Kupnjom HuskeeCup pomažete reciklirati stotine tona otpadnog materijala koji nastaje u procesu proizvodnje kave.
 • Univerzalni poklopac – HuskeeCup šalica za kavu dolazi sa poklopcem  koji odgovaraju svim veličinama šalice!
  Poklopac je  napravljen od istog jedinstvenog održivog materijala kao i šalica HuskeeCup. 
 • Lako za održavanje – Huskee univerzalni poklopac za šalicu dizajniran je tako da kava nema gdje zalutati nakon pranja i poklopac ostaje savršeno čist i spreman za sljedeće korištenje!
  Osim toga, u dnu HuskeeCup šalice nalaze se mali otvori koji osiguravaju da nakon ispiranja sva voda iz šalice istječe.
 • Netoksično (bez BPA)
  HuskeeCup proizvodi se od materijala koji su svi ispitani kao sigurni i bez BPA. Posebno se pazi i na to da se niti u postupku proizvodnje ne koriste možebitne opasne tvari ili kemikalije. 
 • Sigurno i lako slaganje umetanjem
  HuskeeCup šalice se lako i sigurno slažu umetanjem jedna u drugu što omogućuje jednostavno i praktično spremanje istih – bez oštećenja i lomova!
 • Estetski dojmljiv izgled
  Pored svoje funkcionalnosti, HuskeeCup šalica je svjetski poznata i prepoznata po svom estetski vrlo dojmljivom dizajnu. Pripadajući dodaci poput univerzalnog poklopca i originalnosti materijala od kojega se izrađuje (ljuskice koje nastaju kao organski otpad u fazi mljevenja kave) svojim se dizajnom savršeno uklapaju i nadopunjuju tu elegantnu estetiku.

Upit o proizvodu: Huskee održive šalice za kavu

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Huskee održive šalice za kavu”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna