HR Gratis dostava - iznad 50 Eur, Podrška 24/7 - 0912012456

The Silver Spoon

77.00  (580.16 kn)

Zbirka najboljih recepata vodeće svjetske talijanske kuharice – u luksuznom, redizajniranom izdanju i sa zadivljujućim fotografijama!

 

  

Zbirka najboljih recepata vodeće svjetske talijanske kuharice – u luksuznom, redizajniranom izdanju i sa zadivljujućim fotografijama!

Silver Spoon Classic knjiga recepata nudi na izbor jela za sve ukuse i za sva godišnja doba te je neprikosnoveni vodič kod pripreme najpoznatijih tradicionalnih specijaliteta talijanske kuhinje – od sada i u luksuznom, redizajniranom izdanju i sa zadivljujućim fotografijama!

Osim pažljivo odabranih jela i 170 detaljnih recepata za njihovu pripremu, novo izdanje svjetski poznate kuharice odlikuje izvrsna fotografija te elegantne vrpce kojima se označavaju stranice, a zahvaljujući svom iznimno raskošnom dizajnu i pakiranju, osim njezine osnovne funkcije, ova je knjiga recepata idealan poklon za svakog ljubitelja kuhanja – bilo da se radi o kuharu amateru ili profesionalcu – jer Il Cucchiaio d’Argento svaki kuhar koji drži do sebe mora imati u svojoj kuhinji! 

Knjiga recepata Il Cucchiaio d’Argento (engl. The Silver Spoon) prvi je put objavljena 1950. godine i od tada slovi za Kuharicu u kojoj se nalaze recepti za neke od najboljih tradicionalnih talijanskih jela koja se pripremaju kod kuće i koju svaki kuhar koji drži do sebe mora imati u svojoj kuhinji! 
U novom, potpuno redizajniranom luksuznom izdanju, The Silver Spoon Classic predstavlja 170 top najboljih recepata za jela koja dolaze iz raznih, vrlo raznolikih, talijanskih regija. Osim pažljivo odabranih jela i detaljnih recepata za njihovu pripremu, novo izdanje svjetski poznate kuharice odlikuje izvrsna fotografija jela te elegantne vrpce kojima se označavaju stranice, a zahvaljujući svom iznimno raskošnom dizajnu i pakiranju, osim njezine osnovne funkcije, ova je knjiga recepata idealan poklon za svakog ljubitelja spremanja jela – bilo da se radi o kuharu amateru ili profesionalcu.
Silver Spoon Classic knjiga recepata nudi na izbor jela za sve ukuse i za sva godišnja doba te je neprikosnoveni vodič kod pripreme najpoznatijih tradicionalnih specijaliteta talijanske kuhinje.)

Specifikacije:
Težina 1,80 kg
Tvrdi uvez
Dimenzije: 27 x 20,5 cm

Jezik: engleski

Upit o proizvodu: The Silver Spoon

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna