Brutto je definitivno stress-free knjiga recepata koju možete koristiti svaki dan, gdje god se nalazili.
U ovoj impresivnoj kuharici predstavljeni su izvanredni recepti iz Trattorie Brutto, hvaljenog restorana Russella Normana, britanskog ugostitelja, kuhara i pisca, suosnivača poznatog tapas restorana u venecijanskom stilu u Londonu pod nazivom Polpo, koji se nalazi u boemskoj firentinskoj četvrti Santo Spirito.
Firentinska kuhinja bazirana je na skromnim sastojcima koji dolaze u malim količinama no obilata okusima koji su sljubljeni srcem i koji to isto srce hrane i otvaraju u trenutku.
Brutto, osim recepata koji su prava radosna posveta najvećoj talijanskoj rustikalnoj kuhinji, sadrži i pregršt Russellovih zanimljivih anegdota i priča iz dugogodišnjeg radnog iskustva kao i vrlo korisnih i praktičnih savjeta.
Brutto je definitivno stress-free knjiga recepata koju možete koristiti svaki dan, gdje god se nalazili.
‘Brutto je zapravo bellissimo. Savršena kuharica za ljubitelje prave toskanske hrane. Jednostavno briljantno.’ – Stanley Tucci
‘Brutto ma buono – ružna, ali dobra. Baš kao i firentinska hrana – brutalno jednostavna, s malo sastojaka, ali iznimno ukusna.
Tehnički podaci:
Tvrdi uvez
Dimenzije: 18 cm x 3 cm x 26,5 cm
Težina: 1,7 kg
Broj stranica: 320
Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.