Inner Compass karte

54.00 

Najbolji način da se povežete sa sobom! 49 kartica i detaljni vodič za lakše pronalaženje unutarnjeg smjerokaza na vašem osobnom putovanju!

 

Najbolji način da se povežete sa sobom!

49 kartica i detaljni vodič za lakše pronalaženje unutarnjeg smjerokaza na vašem osobnom putovanju!

Originalne kartice Inner Compass vrlo su moćan instrument za vježbanje i poticanje samorefleksije s ciljem osobnog rasta i razvoja. Svaka od 49 kartica progovara o određenoj temi koja će vam pomoći probuditi vašu intuiciju i dodatno vas ohrabriti u na svakodnevnim stanicama na putovanju zvanom Život. Ove kartice možete izvlačiti svakodnevno za inspiraciju ili kad zatrebate odgovor na pitanje u određenoj situaciji u vašem životu.

Kartice Inner Compass jednostavne su za upotrebu i savršene za svakoga tko je spreman na razigran način otkriti i djelovati u smjeru ostvarenja svog punog potencijala!

U današnjem užurbanom životu, punom raznoraznih distrakcija i „buke“, ove će vam kartice pomoći da se ponovno i iznova povežete sa svojim unutarnjim glasom i jednostavno sagledate gdje se nalazite te kojim smjerom trebate krenuti slijedeći svoj unutarnji kompas na svom putu do sljedeće stanice, cilja.

Inner Compass komplet od 49 predivno dizajniranih kartica punih mudrih misli i simbolike, dolazi u prekrasno dizajniranoj kutiji sa detaljnim vodičem koji će vam pomoći u tumačenju, razumijevanju i integriranju svake kartice.

Inner Compass kartice su na engleskom jeziku.

Upit o proizvodu: Inner Compass karte

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna