Sailing The Seas

76.00 

Na svjež i inovativan način ova publikacija predstavlja sve prizore, zvukove, okuse i iskustva koja se mogu doživjeti na jedrenju, na brodu.

 

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Od kad je Svijeta, plovidba i istraživanje svijeta brodom doživljavalo se kao vrhunac slobode. Nema veće avanture od onog osjećaja kada isplovite i kad je vaše svako kretanje na milost ili nemilost vjetra, kada vas prska i zapljuskuje more dok plovite – od jednog otoka do drugog, od jednog mora do drugog, preko oceana – pritom otkrivajući i upoznajući nove krajolike i kulture.

Plovidba morima povest će čitatelje na mnoštvo nautičkih pustolovina širom svijeta: od obale SAD-a do Kariba, preko klasičnih putovanja Mediteranom do putovanja na daleka mjesta poput Tajlanda i Francuske Polinezije. Na svjež i inovativan način ova publikacija predstavlja sve prizore, zvukove, okuse i iskustva koja se mogu doživjeti na jedrenju, na brodu.

Zahvaljujući prekrasnim fotografijama lokacija, detaljnim planovima putovanja i “Bilješkama Kapetana” koje su ispunjene korisnim savjetima vezanima za rute i odredišta, Plovidba morima inspirirat će nautičare početnike i one koji to više nisu – da zaplove punim jedrima!

Tehnički podaci:
Težina: 1,8 kg
Tvrdi uvez
Veličina 22,5 x 29 cm

Upit o proizvodu: Sailing The Seas

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Sailing The Seas”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna