HR Gratis dostava - iznad 50 Eur, Podrška 24/7 - 0912012456

Kinfolk Garden

48.00  (361.66 kn)

I u ovom izdanju Kinfolk časopis na jednostavan način približava i magično uvodi prirodu u život svojih čitatelja. 368 stranica, preko 300 fotografija u boji.

 

  

Kroz predstavljanje 30 inspirativnih ljudi i mjesta širom kugle zemaljske, i u ovom izdanju Kinfolk časopis na jednostavan način približava i magično uvodi prirodu u život svojih čitatelja.
Kao i u prethodnim izdanjima Kinfolk Table, Kinfolk Home i Kinfolk Entrepreneur, i ovaj put tim iz Kinfolka uranja u temu i predstavlja prelijepa mjesta koja spajaju i unose dašak vanjskih prostora u interijer i obrnuto – unutarnje prostore iznose na otvorene prostore, van, u prirodu.
Podijeljen na poglavlja o Njezi, Kreativnosti i Zajedništvu, ovo izdanje istražuje Vrt kao potencijalno mjesto, kako za rad, tako i za igru, zabavu i inspiraciju.
Razgledajte raskošne vrtove i domove koji su prepuni biljaka, upoznajte inspirativne pojedince koji ih sade i njeguju te saznajte najvažnije što stručnjaci kažu o svemu – od aranžiranja do jedenja biljaka i cvijeća.

368 stranica, preko 300 fotografija u boji.

Jezik: Engleski

Upit o proizvodu: Kinfolk Garden

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna