The Kinfolk Table stavlja naglasak na važnost rituala jedenja i okupljanja za stolom, i svih odnosa koji se iz te radnje razvijaju.
Knjiga The Kinfolk Table stavlja naglasak na važnost rituala jedenja i okupljanja za stolom, i naravno – svih odnosa koji se iz te (svakodnevne) radnje razvijaju. Kako jednu trećinu knjige čini zbirka recepata, jednu trećinu priče sugovornika a jednu trećinu zanimljiva iskustva s obzirom na multikulturalnost svih uključenih, tako je Kinfolk Table zapravo prava mala zbirka 85 izvrsnih recepata iz cijeloga svijeta – od Brooklyna, Kopenhagena, Kanade do engleskog sela, raspoređenih na 368 stranica.
Zahvaljujući svom dizajnu i izuzetnim fotografijama ova knjiga više je nalik časopisu i djeluje iznimno inspirativno – naime, zahvaljujući razmijeni iskustava, recepata i ideja sa kuharima, domaćicama, dizajnerima, blogerima, fotografima koje su autori susreli i intervjuirali na svojim putovanjima širom svijeta, a naravno i isprobali sve o čemu su pričali – Kinfolk Table nudi pregršt novih ideja za organiziranje i pripremu druženja za stolom.
Neke od ideja kako na drugačiji način pripremiti jelo oduševljavaju svojom jednostavnošću poput na primjer, svježe ubranih dagnji na roštilju ili dinje punjene jogurtom i medom. Za neke će vam trebati možda malo više vremena i strpljenja kao što je to slučaj kod izrade domaćeg sladoleda od đumbira s kompotom od kumkvata ili pečene teleće plećke. Osim apsolutnih noviteta vidljiv je utjecaj danske, japanke, meksičke, korejske kuhinje u pripremi „klasika“ poput Sweet Potato-Quinoa Burgersa, Kimchi Kuskusa ili Spiced Raw Chocolate Moussa.
Tvrd uvez sa omotom, 368 stranica (bez omota), objavljeno 2013. godine.
Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.