KINFOLK TRAVEL

330.00 kn

Ovo tematsko izdanje KINFOLK časopisa još jednom potvrđuje pionirsku ulogu Kinfolka u otkrivanju i promicanju svjesnog življenja.

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Upoznajte svijet na jedan drugačiji, sporiji način.

Zahvaljujući drugačijem pristupu temi putovanja koji se temelji na promicanju filozofije jednostavnosti, isticanju autentičnosti, podržavanju usmjerenosti i fokusa te njegovanju zajedništva, ovo tematsko izdanje KINFOLK časopisa još jednom potvrđuje pionirsku ulogu Kinfolka u otkrivanju i promicanju svjesnog življenja, ili u ovom slučaju – putovanja.

Tako u ovom izdanju KINFOLK pristupa temi putovanja na „spor“ način, nudeći pritom svojim čitateljima plan i kartu putovanja s ucrtanim prilikama za stjecanje iskustva i doživljaja tzv. svjesnog putovanja koje dolazi iz bliske interakcije s lokalnim stanovništvom i upoznavanja lokalne kulture.
Zahvaljujući timu autora iz cijeloga svijeta, u ovom tematskom izdanju KINFOLK TRAVEL vodi čitatelje na više od 20 lokacija, na pet kontinenata  – od posjete muzejima na Tasmaniji, preko promatranja ptica u Londonu, upoznavanja brzo rastuće modne scene u Dakaru, vožnje biciklom kroz Idaho (USA), do putovanja prekrasnim krajolicima Norveške i to vlakom od Osla do Bergena…

Uz gotovo 450.000 tiskanih primjeraka, serija KINFOLK knjiga već je primijenila ovu filozofiju i pristup kod obrađivanja tema kao što su druženje i zabava (The Kinfolk Table), dizajn interijera (The Kinfolk Home) i život s prirodom (The Kinfolk Garden).

Tehnički podaci:
Težina: 1,56 kg
Dimenzije: 20 cm × 3,7 cm × 28 cm
Tvrdi uvez, stranice 352

 

Upit o proizvodu: KINFOLK TRAVEL

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Kategorije: , ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna