TRAVELER’S NOTEBOOK

390.00 kn

Već na prvi pogled dvije su stvari očite kod Traveler’s Notebooka: da je u njegovu izradu uložen veliki trud i pažnja.

Obriši
  

Već na prvi pogled dvije su stvari očite kod Traveler’s Notebooka: da je u njegovu izradu uložen veliki trud i pažnja, te da ćete ga imati za cijeli život!
Traveler’s notebook dolazi u kvalitetnom kožnom omotu koji je ručno rađen u gradiću Chiang Mai na Tajlandu. Koža debljine 2 mm štavljena je isključivo na prirodan način i uz pomoć prirodnih sredstava zbog čega dugo zadržava svoj prirodan, originalan izgled „neobrađenosti“, a s vremenom i izgled istrošenosti – baš kako bi i trebale izgledati bilježnice za zapisivanje dojmova svjetskih putnika!
S obzirom na to da je ponuđen prazan papir, tek s brojem posjećenih mjesta, zapisanih iskustava i ucrtanih karata ova će bilježnica dobiti svoj pravi karakter – vaše je jedino da putujete, svim osjetilima doživite i to iskustvo prenesete na papir!
Jedina njega koju će Travler’s notebook zahtijevati jest da s vremena na vrijeme njegujete kožu na omotu i imat će suputnika za cijeli život!
Ono što izdvaja ovaj proizvod od sličnih drugih su nepresušne mogućnosti njegove prilagodbe i nadopune – zavisno što vam je u kojem trenutku potrebno.

Kada odmotajte svoj Traveler’s notebook unutar njegova pakiranja pronaći ćete:
– Kožni omot
– Punjenje papira za umetnuti
– Pamučna vrećica za bilježnicu
– Rezervne gumice za zatvaranje bilježnice: 1 x smeđa i 1 x narančasta

Upit o proizvodu: TRAVELER'S NOTEBOOK

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  SKU: N/A Kategorije: , ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna