TRAVELER’S NOTEBOOK

390.00 kn

Već na prvi pogled dvije su stvari očite kod Traveler’s Notebooka: da su u njegovu izradu uloženi velik trud i pažnja.

Obriši
  

Već na prvi pogled dvije su stvari očite kod Traveler’s Notebooka: da je u njegovu izradu uložen velik trud i pažnja, te da će vas zauvijek pratiti na vašim putovanjima!
Traveler’s notebook dolazi u kvalitetnim kožnatim koricama koje su ručno izrađene u gradiću Chiang Mai na Tajlandu. Koža debljine 2 mm štavljena je isključivo na prirodan način i uz pomoć prirodnih sredstava zbog čega dugo zadržava svoj prirodan, originalni izgled „neobrađenosti“, a s vremenom i izgled istrošenosti – baš kako bi i trebali izgledati notesi za zapisivanje dojmova svjetskih putnika!
S obzirom na to da sadrži prazan papir bez redaka i bez datuma, tek će s opisima posjećenih mjesta, zapisanim dojmovima i ucrtanim kartama ovaj notes dobiti svoj pravi karakter – na vama je jedino da putujete, svim osjetilima doživite svako novo mjesto i iskustvo pa onda svoje dojmove prenesete na njegove stranice!
Jedina njega koju će Travler’s notebook zahtijevati jest da s vremena na vrijeme namažete njegove kožnate korice i imat ćete suputnika za cijeli život!
Ono što izdvaja ovaj proizvod od svih drugih notesa upravo su nebrojene mogućnosti njegove prilagodbe i nadopune – ovisno o tome što vam je u kojem trenutku potrebno.

Kada odmotate svoj Traveler’s notebook unutar njegova pakiranja pronaći ćete:
– Kožnate korice
– Bilježnicu s praznim papirima za umetnuti u korice
– Pamučnu vrećicu za zaštitu kožnatih korica
– Rezervne gumice za zatvaranje notesa: 1 x smeđa i 1 x narančasta

Upit o proizvodu: TRAVELER'S NOTEBOOK

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  SKU: N/A Kategorije: , ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna