KINFOLK ISLANDS

360.00 kn (47.78 €)

Novo posebno izdanje Kinfolka, u zbirci od osamnaest putopisnih priča, vodi čitatelje na putovanje izvan uobičajenih, utabanih staza – na otoke, velike i male!

  

Novo posebno izdanje Kinfolka, u zbirci od osamnaest putopisnih priča, vodi čitatelje na putovanje izvan uobičajenih, utabanih staza – na otoke, velike i male!
Tako su u knjizi Kinfolk Islands predstavljena putovanja po čudesnim krajolicima jemenskog otoka Socotre u Indijskom oceanu koji kao da nisu s ovog planeta te hiking po gustim šumama i prašumi na japanskom otoku Yakushimi – i to sve u sporom tempu obilaska destinacije koji će vam pružiti mogućnost za istinskim otkrivanjem izvanjskih ljepota koje onda potiču dublje uranjanje u ljepote vašeg unutarnjeg svijeta.

Osim pregršt ideja kamo otputovati, kako se pritom odmaknuti od svakodnevice i opustiti, a istražiti vanjske i unutarnje dubine i visine, Kinfolk Islands pun je živopisnih fotografija, praktičnih savjeta i promišljanja o tome zašto ideja o otoku utjelovljuje toliko putopisnih fantazija i promišljanja.

Osim egzotičnih otočnih destinacija, Kinfolk Islands predstavlja i čari urbanih otoka kao što je slučaj sa Mile End otokom usred Montréala. Tu je još i Hormuz, iranski otok psihodeličnog krajolika i boemskog duha, koji je bio naseljen još u prapovijesti, a na kojem je u srednjem vijeku utemeljeno Hormuško kraljevstvo. Također, Kinfolk je u ovom broju posjetio i najveći otok talijanskog vulkanskog arhipelaga Pontinskih otoka u Tirenskom moru – Ponzu, koja je vječno okupana suncem i kao takva idealan izbor za poslijepodnevno ljenčarenje i odmor.

Naravno, osim navedenih otoka u ovom izdanju predstavljene su i neke od najljepših svjetskih plaža – od onih koje krasi karipski pijesak i koje su obrubljene džunglom, do onih koje se nalaze na malčice surovim i udaljenim nordijskim obalama, ali koje će vas sve do jedne inspirirati da krenete s planiranjem putovanja.
Jer, vjerujući da je putovanje stanje uma, osim što je i sama aktivnost, Kinfolk slavi način istraživanja svijeta koji, ne samo da potiče promišljanje o životu iz perspektive mjesta koja se posjećuju, već i produbljuje odnos s domom kojem se putnik vraća nakon što putovanje završi.

Tvrdi uvez, 256 stranica, 280 fotografija u boji

Upit o proizvodu: KINFOLK ISLANDS

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna