KINFOLK-HOW TO WEAR A HAT

960.00 kn (127.41 €) 1,510.00 kn (200.41 €)

Plakat tiskan visokokvalitetnom Giclée tehnikom na finom i kvalitetnom papiru (265 g) potpisuje Simone Cavadini za Kinfolk kolekciju.

Kako biste art print stavili u košaricu, molimo odaberite opciju sa ili bez okvira.

 

Obriši
  

Plakat tiskan visokokvalitetnom Giclée tehnikom na finom i kvalitetnom papiru (265 g) potpisuje Simone Cavadini za Kinfolk kolekciju u sklopu ekskluzivne suradnje s ALIUM umjetničkom galerijom iz Danske.

Giclée je likovna grafička tehnika tiska kvalitetnom i dugotrajnom tintom na visokokvalitetnom papiru čime nastaju reprodukcije iznimne kvalitete što se prije svega vidi u njihovim jasnim, vibrantnim bojama te postojanosti dubokog rastera svjetlosti i vizualnog doživljaja dubine.

Simone Cavadini, švicarsko-talijanski fotograf motiva mrtve prirode, živi i radi u Parizu te je dobitnik mnogih nagrada za umjetnost u Švicarskoj. Za Kinfolkovo izdanje u ljeto 2018. Cavadini je odabrao i kompozicijski uredio slike mrtve prirode koje su ilustrirale temu izdanja: Kosa. Cavadinijeva slika predstavljena u Kinfolk Print kolekciji dolazi iz te serije slika i istražuje duboka i snažna značenja koje kosa ima u svakodnevnom životu – kao pojam samoizražavanja vlastite osobnosti i kulturnog identiteta. Cavadini je tako kreirao apstraktnu kompoziciju igre geometrije kod češljeva i četki.

Plakat dolazi pakiran u zaštitni tuljac za sigurniji i lakši prijenos. Okvir nije uključen.

Dimenzije: 50 cm (duljina) x 70 cm (visina)

Upit o proizvodu: KINFOLK-HOW TO WEAR A HAT

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorija:
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna