KINFOLK LE CHAT CHIC

960.00 kn1,510.00 kn

Plakat tiskan visokokvalitetnom Giclée tehnikom na finom i kvalitetnom papiru (265 g) potpisuje Luc Braquet za Kinfolk kolekciju.

Kako biste art print stavili u košaricu, molimo odaberite opciju sa ili bez okvira.

Dostupno i u našoj trgovini.

Obriši
  

Plakat tiskan visokokvalitetnom Giclée tehnikom na finom i kvalitetnom papiru (265 g) potpisuje Luc Braquet za Kinfolk kolekciju u sklopu ekskluzivne suradnje s ALIUM umjetničkom galerijom iz Danske.

Giclée je likovna grafička tehnika tiska kvalitetnom i dugotrajnom tintom na visokokvalitetnom papiru čime nastaju reprodukcije iznimne kvalitete što se prije svega vidi u njihovim jasnim, vibrantnim bojama te postojanosti dubokog rastera svjetlosti i vizualnog doživljaja dubine.

Upoznajte Sokrata, omiljenog mačka Luca Braqueta, francuskog fotografa odgovornog za neke od najglamuroznijih modnih editorijala Kinfolka poput „The Big Swing“ i „Summer at Sea“. Originalno naručena za izdanje Kinfolka u ljeto 2019., serija slika Le Chat Chic imala je za ideju predstaviti nešto drugačiji modni editorijal u kojem su Braquet i stilistica Tania Rat-Patron transformirali Sokrata u parišku glamuroznu mačku – i jednog od najpopularnijih modela svih vremena ovog časopisa.

Za Kinfolk Print kolekciju, Sokrat bezbrižno maše klasičnim Hermesovim svilenim šalom.
Bunda na modelu: primjerak iz vlastite kolekcije

Plakat dolazi pakiran u zaštitne tuljac za sigurniji i lakši prijenos.

Dimenzije:  50 cm (duljina) x 70 cm (visina)

Upit o proizvodu: KINFOLK LE CHAT CHIC

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  SKU: N/A Kategorija:
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna