HR Gratis dostava - iznad 50 Eur, Podrška 24/7 - 0912012456

Kinfolk Accidental Artwork

98.21  (739.96 kn)

Plakat tiskan visokokvalitetnom Giclée tehnikom na finom i kvalitetnom papiru (265 g) potpisuje Cecilie Jegsen za Kinfolk kolekciju.

Dostupno i u našoj trgovini.

Dostupno uz narudžbu

  

Plakat tiskan visokokvalitetnom Giclée tehnikom na finom i kvalitetnom papiru (265 g) potpisuje Cecilie Jegsen za Kinfolk kolekciju u sklopu ekskluzivne suradnje s ALIUM umjetničkom galerijom iz Danske.

Giclée je likovna grafička tehnika tiska kvalitetnom i dugotrajnom tintom na visokokvalitetnom papiru čime nastaju reprodukcije iznimne kvalitete što se prije svega vidi u njihovim jasnim, vibrantnim bojama te postojanosti dubokog rastera svjetlosti i vizualnog doživljaja dubine.

Cecilie Jegsen, poznata Kinfolkova fotografkinja, postavila je kompoziciju slike Accidental Artwork na način da ista predstavlja taktilno istraživanje kreativnog promatranja predmeta koje svakodnevno gledamo ili koristimo i njihovu „transformaciju“ u umjetničko djelo. Tako na primjer, u vrlo jednostavnoj izvedbi ali s bogatstvom detalja, ova grafika predstavlja komad finog škotskog Arjowiggins papira u tonu boje pod nazivom Stara ruža.

Grafike dolaze pakirane u zaštitne tuljce za sigurniji i lakši prijenos. Okvir nije uključen.

Dimenzije: 40 cm (duljina) x 50 cm (visina)

Upit o proizvodu: Kinfolk Accidental Artwork

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna