Monocle The Nordics

71.67 

THE MONOCLE BOOK OF THE NORDICS upoznaje čitatelje s tvrtkama i ljudima koji svojim primjerom svjedoče i otkrivaju odgovore na pitanja – kako i zašto ova regija tako visoko kotira u svemu, od umjetnosti i arhitekture do dobrog jela i općenito visoke kvalitete života!

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Monoclova knjiga o nordijskim zemljama
Na tragu prethodnih putopisnih uspješnica „The Monocle Book of Italy“ i „The Monocle Book of Japan“, ugledna nakladnička kuća Monocle predstavlja uzbudljivo istraživanje najsjevernijih područja Europe – Nordijske regije!
Nordijska regija i njeni narodi poznati su po svom stilu života koji se bazira na uređenosti, uravnoteženosti i zadovoljstvu kojim inspiriraju druge. Također, istaknuti su pobornici tzv. tihe diplomacije, a i sve više osvajaju svijet svojim jednostavnm dizajnom i dokazuju vlastitim primjerom da je moguće živjeti u društvu demokratičnog i argumentiranog dijaloga.

Promatrajući ovu regiju u kontekstu znatno širem od ledenih prostranstava, gustih šuma i visokih planina, “The Monocle Book of The Nordics” upoznaje čitatelje s tvrtkama i ljudima koji svojim primjerom svjedoče i otkrivaju odgovore na pitanja – kako i zašto ova regija tako visoko kotira u svemu – od umjetnosti i arhitekture do dobrog jela i općenito visoke kvalitete života!
Ovo novo Monocleovo izdanje otkriva ljepote nordijskog sjevera kroz priču o trgovcima u Reykjaviku koji pomiču svoje i tuđe ciljeve i granice, kroz doživljaj Helsinkija kao najsrdačnijeg i najgostoljubivijeg grada, kroz mnoštvo intervjua i prikaza radova poznatih norveških dizajnera te naravno, uz recepte najfinijih danskih jela koja ne smijete propustiti. A za one odvažne, nakon poznate švedske Kräftskiva zabave s rakovima, prijedlog je razodjenuti se i uskočiti u saunu, ili više njih!

Tehnički podaci:
Tvrdi uvez
Dimenzije: 30 cm x 22,5 cm x 2,5 cm
240 stranica

Upit o proizvodu: Monocle The Nordics

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Monocle The Nordics”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna