NEW WORKS TENSE VISEĆA SVJETILJKA, Ø70

2,805.00 kn

Zahvaljujući svom sjenilu koje je dugačko više od pola metra, ova viseća svjetiljka ostavlja dojam oblaka koji je kroz prozor upravo uplovio u vaš prostor!

Dostupno uz narudžbu

  

Zahvaljujući svom sjenilu koje je dugačko više od pola metra, ova viseća svjetiljka ostavlja dojam oblaka koji je kroz prozor upravo uplovio u vaš prostor!

Moderna konstrukcija sjenila napravljena je od Tyvek materijala, laganog i izdržljivog, ali podatnog i mekanog nalik papiru, koji svojom delikatnošću naglašava prozračan dizajn ove viseće svjetiljke u prostoru – baš poput oblačka.

Dizajn: Panter & Tourron
Švicarski dizajnerski studio Panter & Tourron svoj je fokus usmjerio na istraživanje novih oblika forme i vizualnih doživljaja kako bi došli do idealnog spoja tehnologije, dizajna i društvenog konteksta. Zahvaljujući primjeni inovativnih materijala i tehnologije, Panter & Tourron pomiču granice suvremenog dizajna i  redefiniraju viziju luksuza. Za svoju inovativnu kolekciju TENSE visećih svjetiljki ovaj studio dobio je nagradu Dezeen.

Dimenzije: V 15 cm x Š 60 cm
Sjenilo: Promjer Ø 70 cm
Specifikacije: LED 22W, 3000K

Materijal: Sjenilo od Tyvek membrane (može se reciklirati 100%) zategnuto karbonskim šipkama, PVC kabel i LED žarulja koja se može prigušiti. Sve komponente svjetiljke, uključujući i LED žarulju, pakirane su u tankom tuljcu.

 

Upit o proizvodu: NEW WORKS TENSE VISEĆA SVJETILJKA, Ø70

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Kategorije: ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna