New Works Aura zidno ogledalo L

86.27 

Odvažnost materijala i oblika AURA zidnog ogledala je ono što ga čini sjajnom zvijezdom prostora, gdje god se nalazilo!

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Odvažnost materijala i oblika AURA zidnog ogledala je ono što ga čini sjajnom zvijezdom prostora, gdje god se nalazilo!
Zahvaljujući kombinaciji inoxa te dizajna koji spaja ravnu površinu i zaobljene dijelove, AURA ogledalo osim što je i samo sjajno zbog materijala, također reflektira i svjetlo iz svog okruženja, stvarajući tako impresivne svjetlosne efekte u prostoru.
AURA zidno ogledalo potiče vas na dodirivanje, dok su njegova snaga i gotovo skulpturalna monumentalnost ublaženi mekoćom sjaja i oblim dijelovima.

Bjørn Van Den Berg, norveški dizajner, u svojim se kreacijama vodi željom da njegovi radovi budu dojmljivi i ostvare upečatljivu prisutnost u prostoru te da budu konstantna emocionalna pozivnica na odgovor jer svakodnevne predmete tako pretvara u trajne osobne uspomene.
Dizajnerski studio Bjørna Van Den Berga ima svoje sjedište u Oslu, a svoje radove izlaže diljem svijeta: od Milana, Tokija, Stockholma do Londona.

Održavanje
Čistiti i brisati površinu mekom, suhom ili vlažnom krpom. Ne preporuča se koristiti abrazivna i jaka sredstva za čišćenje kao niti sredstva za čišćenje stakla ili terpentin.

AURA zidno ogledalo je pažljivo izrađeno te je svaki primjerak jedinstven, s karakterističnim različitostima u izvedbi. Zidno ogledalo AURA izrađeno je od zrcalno poliranog nehrđajućeg čelika. Ne preporuča se koristiti abrazivna sredstva za čišćenje jer to može oštetiti površinu. AURA zidno ogledalo nije igračka stoga nije primjereno za djecu mlađu od 10 godina.

Dimenzije:  D: 47 x Ø: 127 mm
Dizajn:  Bjørn van den Berg

Upit o proizvodu: New Works Aura zidno ogledalo L

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “New Works Aura zidno ogledalo L”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna