HR Gratis dostava - iznad 50 Eur, Podrška 24/7 - 0912012456

New Works Aura zidno ogledalo, S

65.04  (490.04 kn)

Odvažna materijalnost oblika Aura zidnog ogledala je ono što ga čini sjajnom zvijezdom prostora, gdje god se nalazilo!

  

Odvažna materijalnost oblika Aura zidnog ogledala je ono što ga čini sjajnom zvijezdom prostora, gdje god se nalazilo!
Zahvaljujući kombinaciji inoxa te dizajna koji spaja ravnu površinu i zaobljene dijelove, Aura zidno ogledalo osim što je i samo sjajno zbog materijala, ono reflektira svjetlo iz okruženja, stvarajući tako impresivne svjetlosne efekte u prostoru.

Dimenzije V: 97 mm x Ø: 47 mm
Dimenzije pakiranja: V: 86 mm x Š: 129 mm x D: 132 mm
Težina: 0,5 kg
Težina (uključujući pakiranje): 0,6 kg

Dizajn: Bjørn van den Berg
Bjørn Van Den Berg, norveški dizajner, u svojim se kreacijama vodi željom da njegovi radovi budu dojmljivi i ostvare upečatljivu prisutnost u prostoru te da budu konstantna emocionalna pozivnica na odgovor jer svakodnevne predmete tako pretvara u trajne osobne uspomene.
Dizajnerski studio Bjørna Van Den Berga ima svoje sjedište u Oslu, a izlaže svoje radove diljem svijeta: od Milana, Tokija, Stockholma, Londona.

Održavanje
Čistiti i brisati površinu mekom, suhom ili vlažnom krpom. Ne preporuča se koristiti abrazivna i jaka sredstva za čišćenje kao niti sredstva za čišćenje stakla ili terpentin.

Aura zidno ogledalo je pažljivo izrađeno te je svaki primjerak jedinstven, sa karakterističnim različitostima u izvedbi. Zidno ogledalo Aura izrađeno je od zrcalno poliranog nehrđajućeg čelika. Ne preporuča se koristiti abrazivna sredstva za čišćenje jer to može oštetiti površinu. Aura zidno ogledalo nije igračka stoga nije primjeren za djecu mlađu od 10 godina. Može se koristiti i kao vješalica za laganiji accessories: kape, šalovi, marame, ogrlice.

Upit o proizvodu: New Works Aura zidno ogledalo, S

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna