New Works Aura stolno ogledalo

80.00 

Aura ogledalo osim što je i samo sjajno zbog materijala, ono reflektira svjetlo iz okruženja, stvarajući tako impresivne svjetlosne efekte u prostoru.

Odvažna materijalnost oblika Aura stolnog ogledala je ono što ga čini sjajnom zvijezdom prostora, gdje god se nalazilo!
Zahvaljujući uspješnoj kombinaciji inox materijala i dizajna koji spaja ravnu površinu i zaobljene dijelove, Aura ogledalo osim što je i samo sjajno zbog materijala, ono reflektira svjetlo iz okruženja, stvarajući tako impresivne svjetlosne efekte u prostoru.

Aura stolno ogledalo zove na dodirivanje i držanje u ruci, dok su njegova snaga i gotovo skulpturalna monumentalnost ublaženi mekoćom sjaja i oblim dijelovima.

Dizajn: Bjørn van den Berg
Dimenzije: Visina: 90 mm x Promjer Ø: 127 mm

Bjørn Van Den Berg, norveški dizajner, u svojim se kreacijama vodi željom da njegovi radovi budu dojmljivi i ostvare upečatljivu prisutnost u prostoru te da budu konstantna emocionalna pozivnica na odgovor jer svakodnevne predmete tako pretvara u trajne osobne uspomene.
Dizajnerski studio Bjørna Van Den Berga ima svoje sjedište u Oslu, a izlaže svoje radove diljem svijeta: od Milana, Tokija, Stockholma, Londona.

Održavanje
Aura stolno ogledalo je pažljivo izrađeno te je svaki primjerak jedinstven, sa karakterističnim različitostima u izvedbi. Stolno ogledalo Aura izrađeno je od zrcalno poliranog nehrđajućeg čelika. Čistiti i brisati površinu mekom, suhom ili vlažnom krpom. Ne preporuča se koristiti abrazivna i jaka sredstva za čišćenje kao niti sredstva za čišćenje stakla ili terpentin jer to može oštetiti površinu. Aura stolno ogledalo nije igračka stoga nije primjeren za djecu mlađu od 10 godina.

Upit o proizvodu: New Works Aura stolno ogledalo

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “New Works Aura stolno ogledalo”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna