Wacaco Picopresso – premium espresso aparat to go

190.00 

Picopresso je malen, ali izrazito moćan aparat za pripremu kremastog, okusom intenzivnog i mirisom zadivljujućeg espressa i ono što je najbitnije – prenosiv je, što znači da uvijek i gdje god se nalazili možete računati na savršeni espresso, jer s Picopressom nema kompromisa vezano za kvalitetu.

Za sve ljubitelje kave koji žele uživati u njenom mirisu i okusu uvijek i svugdje, pa i onda kada se nalaze vani, u prirodi ili nisu u prilici posjetiti kafić, rješenje dolazi u obliku još jednog iznimnog aparata iz Wacaca – Picopressa, koji se jednostavno koristi, a kuha kavu kao najbolji barista!

Picopresso je malen, ali izrazito moćan aparat za pripremu kremastog, okusom intenzivnog i mirisom zadivljujućeg espressa i ono što je najbitnije – prenosiv je, što znači da uvijek i gdje god se nalazili možete računati na savršeni espresso, jer s Picopressom nema kompromisa vezano za kvalitetu.

Iako stane u dlan, Picopresso će zadiviti i najveće profesionalce jer razlike u okusu, mirisu te strukturi dobivenog napitka u odnosu na one koji su rezervirani za velike, profesionalne, glomazne aparate – nema. No, uz Picopresso nema ni prečice do savršenog espressa: i dalje je potrebno u maniri iskusnih barista, kao preduvjet za pripremu izvrsnog espresso napitka, odabrati točnu veličinu mljevenja zrna, fino samljeti kavu te ju sabiti u filter. Sljedeće je dodavanje vruće vode i sve nakon toga je prava čarolija jer Picopresso ima proziran portafilter što omogućuje da uživo pratite nastajanje najfinijeg espressa.

Napomena: Wacaco Picopresso ne zagrijava samostalno vodu!

Tehničke karakteristike:
Dimenzije: 106 mm x 78 mm x 71 mm
Težina: 350 g
Zapremnina posude za vodu: 80 ml
Promjer filter posude: 52 mm
Zapremnina posude za mljevenu kavu: 20 g
Dozer s mjericom: 8 g
Maksimalan tlak potiska: 18 bara
Materijal: kombinacija aluminija, nehrđajućeg čelika i BPA-free plastike

Sa uređajem u pakiranju dolaze i dvije filter posude za kavu, nabijač kave, mjerica za kavu, četkica za čišćenje, uputstva za korištenje na više jezika, zaštitna torbica, jamstveni list i naljepnica.
Picopresso se jednostavno čisti i održava tek brzim ispiranjem nakon upotrebe, a za potrebe temeljitog pranja može se rastaviti na dijelove koji se jednostavno i lako ponovno sastavljaju.

Torbica za Picopresso napravljena je od izdržljivog, nepropusnog i izrazito laganog EVA materijala te je obložena mekom tkaninom iznutra kako bi svi dijelovi ovog moćnog uređaja bili zaštićeni od udaraca, ogrebotina i prašine.

Upit o proizvodu: Wacaco Picopresso - premium espresso aparat to go

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Wacaco Picopresso – premium espresso aparat to go”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna