Nude Ace

90.00 

Dizajnirana s izuzetnom preciznošću, NUDE ACE pepeljara za cigare ručno je izrađena od čistog kristalnog stakla. Uživajte u njenoj eleganciji!

Dostupno uz narudžbu

Dizajnirana s izuzetnom preciznošću, NUDE ACE pepeljara za cigare ručno je izrađena od čistog kristalnog stakla. Ova je pepeljara izvedena s iznimnim osjećajem za detalje tako da je njezina elegantna, kružna silueta oživljena s delikatnim uzorkom rupica po uzoru na aerodinamičku teksturu loptice za golf.
Dimenzije:
Visina: 4,2 cm, Promjer: 16,1 cm

UPUTE ZA ODRŽAVANJE
Preporuča se prati ručno mekanom spužvicom za pranje suđa, četkom s mekanim vlaknima ili rukom.
Izbjegavati pranje grubljom stranom spužvice za pranje suđa zbog mogućih ogrebotina na površini stakla. Nakon pranja, ostaviti da se osuši te obrisati i izglancati mekom krpom, po mogućnosti od mikrofibre.
RUČNA IZRADA
NUDE je tvrtka specijalizirana za izradu staklenog posuđa od čistog kristalnog stakla, bez tragova olova i to ručno – tehnikom puhanja kroz cijev ili stiskanjem u preši. Zahvaljujući majstorima svog zanata i takvom, majstorskom, pristupu u izradi svakog pojedinog komada, zaštitni znak prema kojem je NUDE prepoznat i poznat u svijetu jest – ručna izrada kristalnog posuđa!
DIZAJN: NUDE Design Team
NUDE Design Team neustrašivo istražuje inovativne ideje koje proizlaze iz bliske suradnje renomiranih umjetnika i dizajnera. Tako su NUDE kolekcije kristalnog posuđa, zahvaljujući svom modernom dizajnu koji jednako njeguje funkcionalnost i estetiku, savršen izbor za sve prilike – kako one svakodnevne, životne, tako i one posebnije, svečane!

Upit o proizvodu: Nude Ace

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Nude Ace”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna