HR Gratis dostava - iznad 50 Eur, Podrška 24/7 - 0912012456

Nude čaše za whisky, set od 2

59.73  (450.04 kn)

Moderan dizajn NUDE čaša za whisky, karakterizira kontrast između tradicionalno teške baze i delikatnog oblika čaše, nenametljiv luksuz i elegancija.

  

Moderan dizajn NUDE čaša za whisky, koji potpisuje proslavljeni finski dizajner Mikko Laakkonen, karakterizira kontrast između tradicionalno teške baze i delikatnog oblika čaše. Rezultat susretanja dviju suprotnosti rezultirao je dojmom nenametljivog luksuza i elegancije – koji će se savršeno slagati s bocom ovog ekskluzivnog pića.

Dimenzije:
Čaša za whisky Zapremnina: 260 cc, Visina: 8 cm, Promjer: 8 cm

UPUTE ZA ODRŽAVANJE
Preporuča se prati ručno mekanom spužvicom za pranje suđa, četkom s mekanim vlaknima ili rukom.
Izbjegavati pranje grubljom stranom spužvice za pranje suđa zbog mogućih ogrebotina na površini stakla. Nakon pranja, ostaviti da se osuši te obrisati i izglancati mekom krpom, po mogućnosti od mikrofibre.
RUČNA IZRADA
NUDE je tvrtka specijalizirana za izradu staklenog posuđa od čistog kristalnog stakla, bez tragova olova i to ručno – tehnikom puhanja kroz cijev ili stiskanjem u preši. Zahvaljujući majstorima svog zanata i takvom, majstorskom, pristupu u izradi svakog pojedinog komada, zaštitni znak prema kojem je NUDE prepoznat i poznat u svijetu jest – ručna izrada kristalnog posuđa!
DIZAJN: Mikko Laakkonen
Mikko Laakkonen završio je studij dizajna namještaja na Kymenlaakso Sveučilištu primijenjenih znanosti te je nakon toga magistrirao na Sveučilištu za umjetnost i dizajn u Helsinkiju. Nakon nekoliko godina iskustva rada u dizajnerskim i arhitektonskim tvrtkama, Mikko je 2004. osnovao Studio Mikko Laakkonen. Za svoje radove nagrađivan je brojnim međunarodnim i nacionalnim nagradama poput: počasno priznanje Reddot design award (2016.), Chicago Athenaeum’s Good Design Award (2015. i 2010.), Muuuz International Awards 2014., Finnish Designer Awards ’14: Dizajner namještaja godine, Reddot: nagrada za najbolji od najboljih dizajna (2013.), Reddot nagrada za dizajn (2012.) i nagrada za mladog dizajnera godine (2009.).

Upit o proizvodu: Nude čaše za whisky, set od 2

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna