Nude držač za papir Bravo

58.00 

Za dane kada trebate neki znak ohrabrenja poslužit će kristalni držač za papir iz NUDE kolekcije PAROLES PAROLES s natpisom “BRAVO”!

Dostupno uz narudžbu

Za dane kada trebate neki znak ohrabrenja poslužit će kristalni držač za papir iz NUDE kolekcije PAROLES PAROLES s natpisom “BRAVO”!
Dizajn ove kolekcije koja odiše nekim drskim šarmom potpisuje dvojac iz dizajnerskog studija Ayşa Birsel + Bibi Seck, a jednako kako će svojom razigranošću inspirirati vas, tako će razveseliti i sve ljubitelje suvremenog dizajna!

Dimenzije:
Visina: 4 cm, Širina: 16,4 cm, Dubina: 6,4 cm

UPUTE ZA ODRŽAVANJE
Preporuča se prati ručno mekanom spužvicom za pranje suđa, četkom s mekanim vlaknima ili rukom.
Izbjegavati pranje grubljom stranom spužvice za pranje suđa zbog mogućih ogrebotina na površini stakla. Nakon pranja, ostaviti da se osuši te obrisati i izglancati mekom krpom, po mogućnosti od mikrofibre.
RUČNA IZRADA
NUDE je tvrtka specijalizirana za izradu staklenog posuđa od čistog kristalnog stakla, bez tragova olova i to ručno – tehnikom puhanja kroz cijev ili stiskanjem u preši. Zahvaljujući majstorima svog zanata i takvom, majstorskom, pristupu u izradi svakog pojedinog komada, zaštitni znak prema kojem je NUDE prepoznat i poznat u svijetu jest – ručna izrada kristalnog posuđa!
DIZAJN: Ayşe Birsel + Bibi Seck
Ayşe Birsel + Bibi Seck
Ayşe Birsel i Bibi Seck zajedno su u New Yorku osnovali dizajnerski studio Birsel + Seck. U više od 20 godina djelovanja bilježe mnogobrojne nagrade za svoje radove. Ayşe Birsel je zahvaljujući Fulbrightovoj stipendiji diplomirala dizajn na Pratt institutu kao i na Middle East Technical University u Ankari. Svoj humanistički kreativni proces kojeg karakterizira usmjerenost na korisnika, Deconstruction: Reconstruction™ predstavila je u knjizi iz 2015., Design the Life You Love (Ten Speed Press).
Rođen u Parizu i odrastavši između Pariza, Londona i Dakara, Bibi Seck je stekao magisterij iz industrijskog dizajna na ESDI u Parizu te je 12 godina radio kao vodeći dizajner u Renaultu gdje je dvaput nagrađen za dizajn auta godine. Bibi Seck osnivač je dizajnerskog laboratorij-studija u Senegalu s kojim nastoji unijeti dobru dizajnersku praksu u Zapadnu Afriku i pokazati da dizajn ima ekonomsku vrijednost.

Upit o proizvodu: Nude držač za papir Bravo

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Nude držač za papir Bravo”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna