Nude držač za papir Relax

58.00 

NUDE držač za papir od čistog kristalnog stakla svojom porukom “RELAX” predstavlja dizajnerski moćan komad za samostalno izlaganje ili kao efektan ukras.

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Prepoznatljiva po svom jednostavnom stilu i dozi elegancije, NUDE kolekcija PAROLES PAROLES koju su dizajnirali Ayşe Birsel + Bibi Seck, inspirira i širi radost svojim jednostavnim i efektnim porukama!
Tako i ovaj NUDE držač za papir od čistog kristalnog stakla svojom porukom “RELAX” predstavlja dizajnerski moćan komad koji je jednako savršen za samostalno izlaganje u prostoru ili kao efektan ukras u kombinaciji s drugim predmetima iz kolekcije!
Dimenzije:
Visina: 4 cm, Širina: 16,4 cm, Dubina: 6,4 cm

UPUTE ZA ODRŽAVANJE
Preporuča se prati ručno mekanom spužvicom za pranje suđa, četkom s mekanim vlaknima ili rukom.
Izbjegavati pranje grubljom stranom spužvice za pranje suđa zbog mogućih ogrebotina na površini stakla. Nakon pranja, ostaviti da se osuši te obrisati i izglancati mekom krpom, po mogućnosti od mikrofibre.
RUČNA IZRADA
NUDE je tvrtka specijalizirana za izradu staklenog posuđa od čistog kristalnog stakla, bez tragova olova i to ručno – tehnikom puhanja kroz cijev ili stiskanjem u preši. Zahvaljujući majstorima svog zanata i takvom, majstorskom, pristupu u izradi svakog pojedinog komada, zaštitni znak prema kojem je NUDE prepoznat i poznat u svijetu jest – ručna izrada kristalnog posuđa!
DIZAJN: Ayşe Birsel + Bibi Seck
Ayşe Birsel + Bibi Seck
Ayşe Birsel i Bibi Seck zajedno su u New Yorku osnovali dizajnerski studio Birsel + Seck. U više od 20 godina djelovanja bilježe mnogobrojne nagrade za svoje radove. Ayşe Birsel je zahvaljujući Fulbrightovoj stipendiji diplomirala dizajn na Pratt institutu kao i na Middle East Technical University u Ankari. Svoj humanistički kreativni proces kojeg karakterizira usmjerenost na korisnika, Deconstruction: Reconstruction™ predstavila je u knjizi iz 2015., Design the Life You Love (Ten Speed Press).
Rođen u Parizu i odrastavši između Pariza, Londona i Dakara, Bibi Seck je stekao magisterij iz industrijskog dizajna na ESDI u Parizu te je 12 godina radio kao vodeći dizajner u Renaultu gdje je dvaput nagrađen za dizajn auta godine. Bibi Seck osnivač je dizajnerskog laboratorij-studija u Senegalu s kojim nastoji unijeti dobru dizajnersku praksu u Zapadnu Afriku i pokazati da dizajn ima ekonomsku vrijednost.

Upit o proizvodu: Nude držač za papir Relax

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Nude držač za papir Relax”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna