Ostrichpillow Light jastuk

50.00 

Očekujte neočekivano s ovim višenamjenskim jastukom!

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Može se koristiti ili kao maska za oči ili kao podložak za vrat…kako god – s ovim jastukom možete bezbrižno i opušteno zadrijemati kada god osjetite potrebu – bilo gdje!

Zašto ćete s OSTRICH jastukom biti raspoloženi za opuštenost u svakoj prilici?

DRIJEMANJE SA STILOM – OSTRICHPILLOW LIGHT je jastuk dizajniran tako da zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti i maloj težini omogućuje odmor ovdje, ondje…ma,svugdje!
Koristite ga kao jastuk za putovanja, jastuk za dnevni odmor, jastuk za čitanje, jastuk za sjedenje, izležavanje…zajednički nazivnik: opuštanje!

ZA SVAKU PRILIKU – mnogobrojni načini korištenja OSTRICHPILLOW LIGHT jastuka savršeno će se uklopiti u potrebe dinamične i turbulentne svakodnevice – možete ga upotrijebiti tako da ga prebacite preko očiju i odmorite koju minutu gdje god se zatekli ili da ga stavite oko vrata i putovanje kući s posla provedete u laganom drijemanju.

ORIGINALNI DIZAJN – zahvaljujući svom intuitivnom dizajnu ovaj jastuk pruža apsolutnu prilagodljivost trenutku – tako ga možete „preokrenuti“ i zavisno o vašem trenutnom raspoloženju, izabrati između dvije boje.

ZA UGOĐAJ PO MJERI – ručno izrađen s ljubavlju i pažnjom, od sanjivo mekane kvalitetne kombinacije viskoze i elastomera, punjen mikro zrncima nove generacije, ovaj jastuk sam spaja u jednu cjelinu savršeni spoj materijala i ugođaja pomažući vam da se opustite u trenutku, za taj čas!

Upit o proizvodu: Ostrichpillow Light jastuk

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna