Printworks foto album every picture tells a story

40.00 

Uživajte u podsjećanju na nezaboravno proživljene trenutke u životu imajući ovu foto knjigu uvijek pokraj sebe – na dohvat ruke!

Uživajte u podsjećanju na nezaboravno proživljene trenutke u životu imajući ovu foto knjigu uvijek pokraj sebe – na dohvat ruke!
Zahvaljujući svojoj neutralnoj boji i jednostavnom dizajnu, foto knjiga Every Picture Tells a Story kada je zatvorena izgleda poput skupocjene knjige te će svojim izrazito elegantnim izgledom dodatno ukrasiti svaku prostoriju – bilo da je držite na stoliću uz fotelju ili na polici sa knjigama.

Izraziti dojam elegancije foto knjige Every Picture Tells a Story postignut je kombinacijom tamno sive tkanine kojom je foto knjiga presvučena i tekstualnim dijelovima koji su izvedeni u sjajnoj, crnoj foliji.

Foto knjiga sadrži 80 prljavo bijelih 150 g/m² stranica papira na koje se može smjestiti ukupno 160 horizontalno postavljenih fotografija, maksimalne veličine 11 cm x 15 cm što je čini savršenim mjestom za pohranu vaših slika koje će još godinama pričati svoju priču!
I zato, razvijte svoje fotografije, jednostavno ih zalijepite u ovu knjigu fotografija pomoću obostranih naljepnica ili ljepljivih uglova za fotografije, i uživajte u neprekinutoj radosti pregledavanja lijepih uspomena i prisjećanja na nezaboravne trenutke!

Detalji o proizvodu:
Materijal: 30 % visokokvalitetni acid-free foto papir sa FSC certifikatom, 70% siva kartonska podloga
Širina: 19,5 cm
Visina: 28 cm
Debljina(hrbat): 3,5 cm (kada je ispunjeno fotografijama)
Težina: 0,5 kg
Broj stranica: 80

Upit o proizvodu: Printworks foto album every picture tells a story

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Printworks foto album every picture tells a story”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna