Printworks foto album A story of love

50.00  (376.73 kn)

Foto album A story of love, kada je zatvoren, izgleda poput skupocjene knjige te će svojim elegantnim izgledom dodatno ukrasiti svaku prostoriju – bilo da ga se drži na stoliću uz fotelju ili na polici sa knjigama!

  

Ovaj foto album savršen je poklon za novopečene mladence, ali i za sve one koji se žele podsjetiti tog svečanog trenutka te napokon popuniti album slikama tog i svih ostalih sretnih dana u životu!

Zahvaljujući svojoj neutralnoj boji i jednostavnom dizajnu, gdje bijelu eleganciju tkanine kojom je album presvučen, i s unutarnje i s vanjske strane, nadopunjuju srebrna slova izvedena u sjajnoj foliji, foto album A story of love, kada je zatvoren, izgleda poput skupocjene knjige te će svojim elegantnim izgledom dodatno ukrasiti svaku prostoriju – bilo da ga se drži na stoliću uz fotelju ili na polici sa knjigama!

Album A story of love zahvaljujući svojim dimenzijama pruža mogućnost da se na svakoj od 30 stranica visokokvalitetnog acid-free foto papira smjeste i po dvije 10 cm x 15 cm fotografije uz dovoljno prostora za pisanje oko njih.

Razvijene fotografije zalijepite u album pomoću obostranih naljepnica ili ljepljivih uglova za fotografije, a zahvaljujući mogućnosti da jednostavno umetnete dodatnih 10 foto-papira i proširite album na ukupno 40 stranica, možete se opustiti i krenuti s ispunjavanjem albuma bez straha da neće stati sve fotografije – jer hoće!

Detalji o proizvodu:
Navlaka: 100% pamuk
Siva podloga: reciklirani karton
Stranice: visokokvalitetni acid-free foto papir sa FSC certifikatom
Uvez: crna metalna spirala
Veličina stranice: 21 cm x 28 cm
Širina: 27 cm
Visina: 33 cm
Debljina (hrbat): 5 cm (kada je ispunjeno fotografijama)
Broj stranica: 30 (40)

Upit o proizvodu: Printworks foto album A story of love

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , ,
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna