Printworks foto album za vjenčanje A Love Story

55.00  (414.40 kn)

Ovaj foto album savršen je poklon za novopečene mladence, ali i za sve one koji žele, uvijek i na dohvat ruke, imati podsjetnik na svečane i radosne trenutke tog najsretnijeg dana u životu!

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Ovaj foto album savršen je poklon za novopečene mladence, ali i za sve one koji žele, uvijek i na dohvat ruke, imati podsjetnik na svečane i radosne trenutke tog najsretnijeg dana u životu!

Izraziti dojam elegancije ovom foto albumu daje zlatotisak u kombinaciji s tekstilom bijele boje kojim je album obložen i s unutarnje i vanjske strane. A Love Story foto album, kada je zatvoren, izgleda baš poput kakve skupocjene knjige te će svojim elegantnim izgledom dodatno ukrasiti svaku prostoriju – bilo da ga se drži na stoliću uz fotelju ili na polici sa knjigama!

Album A Love Story zahvaljujući svojim dimenzijama pruža mogućnost da se na svakoj od 30 stranica crnog, visokokvalitetnog acid-free foto papira smjeste i po dvije 10 cm x 15 cm fotografije uz dovoljno prostora za pisanje oko njih.

Razvijene fotografije zalijepite u album pomoću obostranih naljepnica ili ljepljivih uglova za fotografije, a zahvaljujući mogućnosti da jednostavno umetnete dodatnih 10 foto-papira i proširite album na ukupno 40 stranica, možete se opustiti i krenuti s ispunjavanjem albuma bez straha da neće stati sve fotografije – jer hoće!

Detalji o proizvodu:
Navlaka: 100% pamuk
Siva podloga: reciklirani karton
Stranice: visokokvalitetni acid-free foto papir sa FSC certifikatom
Uvez: crna metalna spirala
Veličina stranice: 21 cm x 28 cm
Širina: 27 cm
Visina: 33 cm
Debljina (hrbat): 5 cm (kada je ispunjeno fotografijama)
Broj stranica: 30 (40)
Težina: 1,3 kg5

Upit o proizvodu: Printworks foto album za vjenčanje A Love Story

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna