New Works Tense prijenosna svjetiljka

449.00 

Ova prijenosna svjetiljka može se micati i postavljati u prostoru gdje god je svjetlo potrebno, a toplinu i jačinu osvjetljenja moguće je prilagoditi

Ova elegantna prijenosna stolna svjetiljka iz New Worksa nastavlja s intrigiranjem oka promatrača u prostoru, baš kako je to slučaj i s Tense visećim svjetiljkama koje djeluju poput oblaka koji je upravo kroz prozor uplovio u prostor, samo što se u ovom slučaju oblak smjestio na aerodinamičnu podlogu i tako izaziva dojam da lebdi iznad police, stolića!

Sjenilo je izrađeno od savijenih i međusobno povezanih karbonskih šipki između kojih je rastegnut lagani, no vrlo izdržljivi materijal – Tyvek. Tyvek se može 100% reciklirati, a kako bi se dobio efekt nabora materijala, prethodno se ispire.
Zahvaljujući baš toj specifičnoj strukturi materijala, postavljena u gotovo okomitom položaju na aerodinamičnu bazu, prijenosna stolna svjetiljka Tense pruža mogućnost za uživanje u prekrasnoj teksturi sjenila i mekoj difuziji svjetlosti!
Ova prijenosna svjetiljka može se micati i postavljati u prostoru gdje god je svjetlo potrebno, a toplinu i jačinu osvjetljenja moguće je prilagoditi stvaranju željenog ugođaja!
Svjetiljka se puni pomoću magnetskog kabela za punjenje koji se neprimjetno pričvršćuje na njezinu bazu bez narušavanja izgleda svjetiljke.

S naprednim tehničkim značajkama i senzualnim atributima kojima obiluje, dizajnerski dvojac Panther & Tourron svojim Tense modelom, predstavlja inovativan i estetski moderan pogled na stolnu svjetiljku!

Detalji o proizvodu:
Materijal: Aluminij premazan prahom; sjenilo od Tyveka
Boja/varijante baze: Bijela baza s bijelim sjenilom od Tyveka

Dimenzije: Visina: 430 mm x Širina 340 mm x Duljina 70 mm
Dimenzije pakiranja: Visina: 460 mm x Širina: 370 mm x Duljina: 86 mm
Težina pakiranja: 2 kg
Kabel za punjenje: Kabel s magnetom, dugačak 2 m (odgovara 5V/1A univerzalnom USB adapteru)
Certifikacija: CE, klasa II, IP20
Žarulja (uključena u pakiranje): 4W LED, 2700K do 3300K Lumen: 350 lm
Vrijeme rada: 10-11 sati (100% svjetline)
Vrijeme punjenja: 6-7 sati (0-100%)
Mogućnost prigušivanja: Tri stupnja jačine osvjetljenja
Prigušivač osjetljiv na dodir
Mogućnost memoriranja
Dizajn: Panter & Tourron, 2022.

Održavanje:
Svjetiljka je namijenjena upotrebi u zatvorenim prostorima.
Ovaj proizvod sadrži Li-Ion bateriju. Neispravna manipulacija baterijom može dovesti do potencijalno opasnih ishoda. U slučaju dima, bubrenja baterije ili neugodnog mirisa tijekom punjenja iste, odmah prekinuti punjenje.
Čistiti i brisati površinu mekom, suhom ili vlažnom krpom. Ne preporuča se koristiti abrazivna i jaka sredstva za čišćenje kao niti sredstva za čišćenje stakla ili terpentin.

Panter & Tourron
Švicarski dizajnerski studio Panter & Tourron svoj je fokus usmjerio na istraživanje novih oblika forme i vizualnih doživljaja kao idealnog spoja tehnologije, dizajna i društvenog konteksta. Zahvaljujući primjeni inovativnih materijala i tehnologije Panter & Tourron pomiče granice suvremenog dizajna i redefinira viziju luksuza. Za svoju inovativnu kolekciju TENSE visećih svjetiljki ovaj studio je dobio Dezeen nagradu.

Upit o proizvodu: New Works Tense prijenosna svjetiljka

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “New Works Tense prijenosna svjetiljka”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Kategorije: ,
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna