Ova knjiga predstavlja zbirku novih i starih recepata u Paradiso stilu pripreme hrane i na neki način daje sliku što je Paradiso danas, uz tek letimičan osvrt na prošlost i kratak pogled prema budućnosti.
Kada je 1993. godine Denis Cotter otvorio restoran Paradiso u centru Corka, želja mu je bila pokrenuti restoran s modernom, uzbudljivom kuhinjom baziranom na jelima od povrća. Restoran je ubrzo stekao lokalno i međunarodno priznanje za svoju revolucionarnu pripremu hrane, a njegova posvećenost lokalnim i sezonskim namirnicama bila je ispred svog vremena.
Paradiso se nastavio razvijati tijekom desetljeća, postavši simbolom i omiljenim predstavnikom kreativne vege kuhinje, kao i kulinarske scene u Corku, pa se čak razvilo i ime za tzv. Paradiso stil pripreme hrane.
Ova knjiga predstavlja zbirku novih i starih recepata u Paradiso stilu pripreme hrane i na neki način daje sliku što je Paradiso danas, uz tek letimičan osvrt na prošlost i kratak pogled prema budućnosti.
Osim recepata, knjiga sadrži i detaljne opise i upute vezane za neke temeljne elemenate kod pripreme hrane tako da ćete uz ovu kuharicu dašak Paradisa unijeti u jela koja pripremate kod kuće!
Tehnički podaci:
Tvrdi uvez
Dimenzije: 18 cm x 2,6 cm x 24,5 cm
Težina: 0,9 kg
Broj stranica: 224
Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.
Još nema recenzija.