Septime, La Cave, Clamato, D’une île

78.00 

Ova monografija o pripremi hrane i francuskoj kuhinji, pisana u iznimno toplom i intimnom tonu, dolazi iz pera kulinarskog dvojca koji je osmislio jelovnike za jednu od najcjenjenijih grupa restorana u Francuskoj ovjenčanih prestižnom Michelinovom zvjezdicom.

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Ova monografija o pripremi hrane i francuskoj kuhinji, pisana u iznimno toplom i intimnom tonu, dolazi iz pera kulinarskog dvojca koji je osmislio jelovnike za jednu od najcjenjenijih grupa restorana u Francuskoj ovjenčanih prestižnom Michelinovom zvjezdicom. Zahvaljujući njihovom utjecaju francuska kuhinja počela se doživljavati manje ceremonijalnom i svečanom te se čini lakšom, svježijom, prozračnijom i pristupačnijom običnom čovjeku – od sastojaka do pripreme!

Uz predgovor proslavljenog kuharskog chefa Alaina Passarda i poznatog vinara Thierryja Puzelata, ova dugo očekivana debitantska knjiga slavi deset godina uspješnog rada kuharskog dvojca: Bertranda Grébauta i Théophilea Pourriata koji su u knjizi predstavljeni i preko svojih inspirativnih i inovativnih recepata, kojima su, unoseći dašak jednostavnosti i modernosti u svoje kuhanje i učinivši francusku kuhinju manje uzvišenom i svečanom te pristupačnijom običnom čovjeku, stekli mnoštvo obožavatelja – ne samo zbog svog hvaljenog pariškog restorana Septime, već i zbog svog rada u sva četiri restorana predstavljena u knjizi.

Tehnički podaci:
Težina: 1,8 kg
Dimenzije: 25 cm x 3 cm x 29 cm
Tvrdi uvez, 304 stranica

Upit o proizvodu: Septime, La Cave, Clamato, D’une île

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Vaša poruka

    Još nema recenzija.

    Napiši recenziju

    Budite prvi koji će recenzirati “Septime, La Cave, Clamato, D’une île”

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Ažuriranje…
    • Košarica je prazna