Cereal gradski vodič Paris

32.00  (241.10 kn)

U novom, sadržajem i dizajnom osvježenom izdanju, ovaj vodič preporuča posjetu probranim mjestima u Parizu koje treba posjetiti i vidjeti.

  

Richa Stapletona i Rosu Park, osnivače i urednike Cereal izdanja, koji zbog prirode svog posla puno putuju, upravo su ta putovanja inspirirala za osmišljavanje gradskih vodiča po raznim gradovima u kojima predstavljaju njihova omiljena mjesta koja preporučuju posjetiti. Ovaj kreativan par svojim je kvalitetnim izdanjima časopisa Cereal izgradio vjernu publiku čitatelja koji u ovom izdanju imaju priliku uživati u njihovim inovativnim, jedinstvenim te nadasve promišljenim savjetima vezanima za putovanja.
U novom, sadržajem i dizajnom osvježenom izdanju, umjesto opsežnog nabrajanja mjesta i znamenitosti, ovaj vodič preporuča posjetu probranim mjestima u Parizu koje treba posjetiti i vidjeti, a koji dolaze kao preporuka posebnih – kvalitetom i estetikom, znamenitosti koje preporuča uredništvo Cereal časopisa.

Rich i Rosa osobno su posjetili stotine mjesta u Parizu i među svojim omiljenim mjestima u ovom vodiču po Parizu izdvojili svoje apsolutne favorite koje preporučuju posjetiti, a za koje su sigurni da će pridonijeti osobnijem i boljem upoznavanju ovog predivnog grada – od živopisnih lokalnih kafića do dizajnerskih dućana koje sve redom krasi neponovljivi pariški savoir faire!

Uz pregršt korisnih informacija te ilustriran originalnim fotografijama, gradski vodič kroz Pariz sadrži:
• foto eseje upečatljivih vizura grada
• ilustriranu kartu gradskih četvrti
• eseje i intervjue sa poznatim građanima Pariza poput Patricka Seguina iz Galerie Patrick Seguin, ilustratora Friedrica Foresta i mnogih drugih
• popise bitnih arhitektonskih dragulja, muzeja, galerija te prijedloga za jednodnevne izlete izvan grada i unikatnih suvenira
• plan za kako provesti idealan dan u Parizu

Cereal City Guide: Paris portret je kultnog grada s posebnim naglaskom na dizajn – kojeg se može vidjeti, osjetiti i doživjeti u muzejima, restoranima, trgovinama!

Tehnički podaci
Težina: 0,5 kg
Dimenzije: 15 cm × 1,8 cm × 21,5 cm
Meki uvez

Upit o proizvodu: Cereal gradski vodič Paris

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , , ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna