The Complete Bocuse

65.00 

Knjiga je podijeljena u 22 poglavlja: 14 sa slanim receptima i 8 koja pokrivaju pripremu slastica. The Complete Bocuse uistinu pokriva kompletno sve – od juha do souffléa, preko terine do ribe, mesa, povrća i umaka!

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Prije svega, The Complete Bocuse nije tek obična knjiga recepata francuske kuhinje!
Naime, ona predstavlja i obrađuje potpuni spektar francuske kuhinje 20. stoljeća, a dodatna joj je posebnost što ju je za sve entuzijastične ljubitelje kuhanja kod kuće, interpretirao, revidirao i priredio proslavljeni francuski kuharski Chef – Paul Bocuse.
Majstor nad kuharskim majstorima, Chef Paul Bocuse, bio je i ostao neprikosnoveni autoritet na polju klasične francuske kuhinje i u ovoj knjizi je predstavljeno 500 jednostavnih, tradicionalnih francuskih recepata koji, iako namijenjeni kuharima amaterima i početnicima, sadrže cijeli niz zanimljivosti koje će privući i one s iskustvom.

The Complete Bocuse predstavlja zbirku recepata za pripremu klasičnih francuskih jela koje je sam Bocuse isprobavao i usavršavao tijekom svoje cjeloživotne karijere, a koji su za potrebe ovog izdanja revidirani i prilagođeni današnjoj modernoj kuhinji. Sva predstavljena jela mogu se jednostavno i lako pripremiti kod kuće, i osim popratnih fotografija – njih čak 221, krasi ih činjenica da preferiraju korištenje svježih i široko dostupnih namirnica i sastojaka.
Knjiga je podijeljena u 22 poglavlja: 14 sa slanim receptima i 8 koja pokrivaju pripremu slastica. The Complete Bocuse uistinu pokriva kompletno sve – od juha do souffléa, preko terine do ribe, mesa, povrća i umaka!
Umetnuti prilozi dodatno pomažu sa korisnim informacijama kao što su tablica sa prosječnim vremenima kuhanja i/ili pečenja za različite vrste mesa, tablice pretvorbe mjernih jedinica te rječnik ključnih francuskih kulinarskih pojmova.

Tehnički podaci:
Tvrdi uvez
Dimenzije: 19 cm x 6 cm x 26 cm
Težina: 2,9 kg
Broj stranica: 784

 

Upit o proizvodu: The Complete Bocuse

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “The Complete Bocuse”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna