The Noma guide to fermentation

55.00 

S više od 750 fotografija u boji, od kojih većina prati proces fermentacije korak po korak s uputama, i sa svakim receptom koji je pomno testiran i napisan vrlo jednostavno, knjiga The Noma Guide to Fermentation vodi čitatelje korak dalje u otkrivanju fermentiranih zalogaja, puno dalje od klasičnog kimchija i kiselog kupusa.

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


U Nomi, restoranu koji je četiri puta proglašen najboljim svjetskim restoranom, svako jelo uključuje neki fermentirani sastojak – bilo da se radi o jakom octu, izrazito slanom misu, elektrizirajućoj kapljici garum umaka ili slatkom intenzitetu crnog češnjaka – fermentacija je jedan od temelja izvanrednih okusa Nomine kuhinje.
U ovoj knjizi kuhar i suvlasnik restorana Noma, René Redzepi i David Zilber, bivši Nomin kuhar koji sada vodi hvaljeni laboratorij za fermentaciju u bio znanstvenoj tvrtki Chr. Hansen, dijele dosad neotkrivene tehnike i metode za stvaranje bogate smočnice fermentiranih sastojaka.

S više od 750 fotografija u boji, od kojih većina prati proces fermentacije korak po korak s uputama, i sa svakim receptom koji je pomno testiran i napisan vrlo jednostavno, knjiga The Noma Guide to Fermentation vodi čitatelje korak dalje u otkrivanju fermentiranih zalogaja, puno dalje od klasičnog kimchija i kiselog kupusa.
Redzepi i Zilber detaljno upoznaju čitatelje sa kombuchom, soja umakom, misom, raznim lakto-fermentima, octom, garum umakom te fermentiranim crnim voćem i povrćem i pritom, možda još i važnije – pokazuju na primjeru kako upotrijebiti ove sastojke koji će promijeniti doživljaj i okus originalnih jela.
Fermentacija je jedan od značajnih novih smjerova u prehrani i zdravlju, a knjiga The Noma Guide to Fermentation, približit će vam i objasniti zašto.

Tehnički podaci:
Težina: 1,2 kg
Dimenzije: 25,4 cm × 4 cm × 19 cm
Tvrdi uvez, 440 stranica

Upit o proizvodu: The Noma guide to fermentation

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Upit

    Vaša poruka

    Još nema recenzija.

    Napiši recenziju

    Budite prvi koji će recenzirati “The Noma guide to fermentation”

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Kategorija:
    Ažuriranje…
    • Košarica je prazna