Ronan Bouroullec print crtež br.14, uokviren

370.00 

Unesite vrhunsku umjetnost u svoj prostor zahvaljujući dizajnerskim posterima svjetski poznatog umjetnika i dizajnera Ronana Bouroulleca.

Unesite vrhunsku umjetnost u svoj prostor zahvaljujući dizajnerskim posterima svjetski poznatog umjetnika i dizajnera Ronana Bouroulleca.
Svaki od crteža Bouroullec najprije skicira olovkom i tušem, da bi ih potom digitalno razigrao snažnim i vijugavim linijama sa gustim i slojevitim potezima u izrazito živopisnim bojama. Tako nastaju apstraktne kompozicije oblika koji djeluju izobličeni, rastočeni, izvan okvira – baš poput vizija spuštenih na papir.

Umjesto klasičnog pristupa tiskanja reprodukcija u uobičajenim formatima koji onda odgovaraju svim dimenzijama okvira, ovi se posteri tiskaju prilagođenom tehnikom, na prilagođenom papiru i u formatu kojim se najbolje ističe njihov vizualni dojam.

Detalji o proizvodu:
Veličina printa: 67,5 cm × 86,5 cm
Veličina uokvirenog printa: 69,5 cm × 88,5 cm x 2,2 cm
Ovaj dizajnerski print tiskan je na 250 g Fedrigoni Splendorlux sjajnom papiru s reljefno otisnutim logom, naslovom i autorovim imenom.
Printevi dolaze uokvireni čvrstim i izdržljivim okvirom od drveta hrasta s prirodnom završnom obradom te pleksiglasom kao ostakljenjem za dugotrajnu postojanost.

Upit o proizvodu: Ronan Bouroullec print crtež br.14, uokviren

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Vaša poruka

    Ažuriranje…
    • Košarica je prazna