Ronan Bouroullec print crtež br.17, uokviren

370.00 

Dajući prednost instinktivnom nad intelektualnim, Bouroullec i ovim dizajnerskim crtežom stvara univerzalno razumljivo umjetničko djelo.

Dostupno uz narudžbu

Dajući prednost instinktivnom nad intelektualnim, Bouroullec i ovim dizajnerskim crtežom stvara univerzalno razumljivo umjetničko djelo koje komunicira u živopisnim, gustim potezima nanesenim, linijama u svim nijansama koje nastaju susretanjem zelene i ružičaste boje, a koje u konačnici kreiraju apstraktnu kompoziciju oblika koji djeluju rastočeni, izvan okvira – baš poput vizije spuštene na papir.
Umjesto klasičnog pristupa tiskanja reprodukcija u uobičajenim formatima koji onda odgovaraju svim dimenzijama okvira, ovi se printevi tiskaju prilagođenom tehnikom, na prilagođenom papiru i u formatu kojim se najbolje ističe njihov vizualni dojam.
Detalji o proizvodu:
Veličina printa: 60,2 cm × 77,1 cm
Veličina uokvirenog printa: 62,2 cm × 79,1 cm x 2,3 cm
Ovaj dizajnerski print tiskan je na 250 g Fedrigoni Splendorlux sjajnom papiru s reljefno otisnutim logom, naslovom i autorovim imenom.
Printevi dolaze uokvireni čvrstim i izdržljivim okvirom od drveta hrasta s prirodnom završnom obradom te pleksiglasom kao ostakljenjem za dugotrajnu postojanost.

Upit o proizvodu: Ronan Bouroullec print crtež br.17, uokviren

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Vaša poruka

    Ažuriranje…
    • Košarica je prazna