RONAN BOUROULLEC, PRINT CRTEŽ br. 8

750.00 kn1,800.00 kn

Ova zbirka predstavlja niz djela suvremenih autora u ponovno oživljenim, nestandardnim tiskovnim formatima.

Obriši
  

Nastala zahvaljujući strastvenom zanimanju Sebastiana Wronga za dizajnerske postere, ova zbirka predstavlja niz djela suvremenih autora u ponovno oživljenim, nestandardnim tiskovnim formatima. Zahvaljujući takvom „individualiziranom“ pristupu što se tiče formata, ovi su dizajnerski posteri cijenom dostupniji pa tako svi ljubitelji dobrog dizajna sada mogu u svom prostoru „ugostiti“ visokokvalitetne primjerke jedinstvenih umjetničkih djela nekih od najcjenjenijih svjetskih umjetnika i dizajnera.
Umjesto klasičnog pristupa tiskanja reprodukcija u uobičajenim formatima koji onda odgovaraju svim dimenzijama okvira, ovi se posteri tiskaju prilagođenom tehnikom, na prilagođenom papiru i u formatu kojim se najbolje ističe njihov vizualni dojam.

Ovaj dizajnerski poster tiskan je na 250 g Fedrigoni Splendorlux papiru s reljefnim tekstom te je uokviren kvalitetnim okvirom od Ayous (Abahi) drva, koji je primiran s glatkim mat-bijelim gesso premazom. Okvir je opremljen UV pleksiglasom za dugotrajnu izdržljivost.

Tehnički podaci:
Dimenzije:  69,5 cm × 2,3 cm × 69,5 cm

Upit o proizvodu: RONAN BOUROULLEC, PRINT CRTEŽ br. 8

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  SKU: N/A Kategorija:

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna