Sofia Lind uokvireni print You

270.00 

Umjetnički print tiskan visokokvalitetnom Giclée tehnikom na finom i kvalitetnom papiru (265 g), potpisuje švedska umjetnica Sofia Lind.

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Umjetnički print tiskan visokokvalitetnom Giclée tehnikom na finom i kvalitetnom papiru (265 g)  potpisuje poznata švedska umjetnica Sofia Lind.

Giclée je likovna grafička tehnika tiska kvalitetnom i dugotrajnom tintom na visokokvalitetnom papiru čime nastaju reprodukcije iznimne kvalitete što se prije svega vidi u njihovim jasnim, vibrantnim bojama te postojanosti dubokog rastera svjetlosti i vizualnog doživljaja dubine.

Navedene dimenzije označavaju stvarnu veličinu umjetničkog printa, uključujući i bijeli obrub.

Hrast okvir uključen

Dimenzije:

70 cm (duljina) x 100 cm (visina)


O SOFIJI LIND 
Sofia Lind je švedska dizajnerica poznata po tome što radi s uzorcima. Kako digitalni dio dolazi tek pri kraju procesa stvaranja, tako ova umjetnica daje mogućnost materijalima da u tom vremenu do tiskanja izgrade svoj karakter u smislu prezentabilnosti.

„Moja potreba i svojevrsni zaokret prema umjetničkom stvaranju javio se po završetku fakulteta, kada sam shvatila da se želim kreativno izražavati. Tada sam se, s diplomom inženjera na Sveučilištu tehnologije Chalmers, prijavila na nekoliko umjetničkih škola, između ostalih i na poznatu švedsku HDK – School of Design and Crafts što je bio moj „povratak kući“, i sve je sjelo na svoje mjesto. Iz današnje perspektive to i nije bila tako velika promjena jer sam oduvijek stvarala i slikala. Magistrirala sam na Konstfack – University of Arts, Crafts and Design u Stockholmu gdje i danas živim i radim.”

Sofia Lind bavi se umjetnošću jer je za nju to najbolji način da izrazi ono što nosi u sebi. Inspiraciju pronalazi u svom okruženju, društvu kao cjelini, radovima drugih umjetnika, književnosti, tekstilnim uzorcima… Umjetnost joj, ako sama kaže, pomaže da sagleda stvari iz jedne nove perspektive te da osjeti radost što je pozvana sudjelovati u nečijem tuđem doživljaju promatranja.

“Matematički precizan i repetitivan proces izrade uzoraka te njihovo slaganje u kompoziciju je nešto što mi odgovara i često pokušavam integrirati uzorke u svoj rad. Kada stvaram postere, pokušavam minimizirati razliku između originalne slike i grafike te efekt tiskanja smanjiti na najmanju moguću mjeru – na primjer, želim učiniti vidljivima tragove dlačica s kista.”, ističe Lind.

Upit o proizvodu: Sofia Lind uokvireni print You

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Sofia Lind uokvireni print You”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna