The School of Life Career Workbook

34.00 

Zahvaljujući ovoj radnoj bilježnici koja svojim praktičnim vježbama i sadržajem potiče na razmišljanje, otkrijte svoj put i karijeru koja će vas uistinu ispunjavati.

Radna bilježnica za kreiranje poslovnog rasta i razvoja kroz karijeru

Zahvaljujući ovoj radnoj bilježnici koja svojim praktičnim vježbama i sadržajem potiče na razmišljanje, otkrijte svoj put i karijeru koja će vas uistinu ispunjavati.

Career Workbook dolazi u obliku strukturiranog dnevnika koji svojim sadržajem i praktičnim vježbama navodi onoga koji se njime koristi u pronalaženju ispunjavajuće karijere i razvoju svog optimalnog poslovnog puta. Kroz niz eseja, pitanja i pisanih vježbi u Career Workbook radnoj bilježnici izgradit ćete personalizirani portret svojih talenata i ambicija te se jasnije fokusirati na karijeru koja će moći zadovoljiti i jedno i drugo.

Knjiga će vam pomoći…
– uspostaviti čvrst, jasan i realan osjećaj za svoje talente, strasti, ambicije i slabosti.
– shvatiti kako su vaš odgoj i vaša prošlost utjecali na dosadašnje odluke u poslovnom razvoju.
– prepoznati i prevladati psihološke prepreke koje stoje na putu ostvarenja vaših ciljeva.
– odlučiti točno kako i kada promijeniti karijeru.

Career Workbook radna bilježnica primjenjuje jedinstvenu filozofsku perspektivu vezanu za poslovni razvoj svakog pojedinca te izaziva svakoga da si postavi i proba dati odgovore na neka velika pitanja poput: zašto ljudi trebaju posao, koje su to vrste poslova koje nas istinski motiviraju te kako pravi posao može našim životima dati svrhu i smisao.
Career Workbook je vođeni dnevnik koji će s više od 60 15-minutnih vježbi pomoći onima koji se osjećaju izgubljenima i bez usmjerenja te ih potaknuti da duboko razmisle o tome što žele i trebaju od svoje karijere.
Oslanjajući se na filozofsko učenje knjige The School of Life, Career Workbook radna bilježnica koristi psihološke tehnike za poticanje boljeg samorazumijevanja – pomažući vam tako da donesete dobro informirane i dobro utemeljene odluke o svojoj karijeri.

Otključajte svoj pravi potencijal kroz nadahnjujući niz savjeta, pitanja i eseja koji vas vode prema pristupu i odabiru posla koji će biti usklađen i podržavajući prema vašim sposobnostima i vještinama te vam tako omogućiti da se razvijate i rastete.

 

Upit o proizvodu: The School of Life Career Workbook

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna