The School of Life How to think more effectively

17.00  (128.09 kn)

Knjiga KAKO UČINKOVITIJE RAZMIŠLJATI je svojevrstan priručnik koji objašnjava kako funkcionira taj najčudesniji ljudski organ – “ljudski um”!

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Vodič za bolju produktivnost i veću kreativnost!

Knjiga KAKO UČINKOVITIJE RAZMIŠLJATI u izdanju Škole za život (School for Life) upoznaje čitatelja sa deset prepoznatih načina razmišljanja i zaključivanja koji mogu pomoći tvrtkama, kao i svakom pojedincu osobno, da razviju i žive svoje pune potencijale!
Ljudski je um sposoban za stvaranje i osmišljavanje velikih, reklo bi se, nezamislivih ideja i kreacija. Međutim, taj isti um je na tom putu od zamisli do realizacije, sposoban sebe sabotirati i usporiti do maksimuma što u konačnici rezultira apsolutnim podbačajem u ostvarenju ideje i kreacije. Zahvaljujući ovom priručniku punom praktičnih vježbi i primjera i vi možete optimizirati sve postavke vašeg uma – da rade u korist, a ne protiv, ispunjenja svojih punih potencijala!
Između ostalog, ova knjiga nudi cijeli niz vježbi i situacijskih problema za riješiti koje „treniraju“ i uče mozak kako se nositi i izboriti s mislima prije nego što ih obuzmu i „pojedu“ tjeskoba i strah.
Također knjiga otkriva i u koje doba dana je čovjek najproduktivniji te kako iskoristiti svoju dosadu, razvijati intuiciju i instinkte te se osnažiti prilikom suočavanja s najvećim izazovima.
Ukratko, knjiga KAKO UČINKOVITIJE RAZMIŠLJATI je svojevrstan priručnik koji objašnjava kako funkcionira taj najčudesniji ljudski organ – “ljudski um”!

Tipovi razmišljanja uključuju:

Strateško razmišljanje
Kumulativno razmišljanje
Neovisno razmišljanje
Filozofsko razmišljanje
‘Ludo’ razmišljanje
Zavidno razmišljanje
Analogno razmišljanje
Empatijsko razmišljanje
Ljubavno razmišljanje
Skeptično razmišljanje

Težina: 0,26 kg
Meki uvez | 138 stranica | 175 mm x 127 mm x 15 mm | Fotografije u boji

Upit o proizvodu: The School of Life How to think more effectively

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , ,
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna