Wabi Sabi Welcome uređenje doma

48.00 

Wabi sabi knjiga sadrži prikaze inspirativnih i neočekivanih interijera iz cijeloga svijeta te daje savjete kako osvješteno urediti dom bez puno novaca.

 

Wabi-Sabi uređenje doma

Svoj dom možete urediti do savršenstva i bez puno novca – tek zahvaljujući restauriranju ili obnavljanju starih, nađenih stvari. Bilo da se radi o staroj kutiji punoj hrđavih čavala ili naslonjaču kojem je otpala jedna noga – odbačeni predmeti mogu se reciklirati ili obnoviti i takvi onda ukrasiti dom svojim neobičnim i unikatnim šarmom.

Vješto uređeni interijeri nastaju iz znatiželje, kreativnosti i mašte, no mnogi od nas ne uspijevaju vidjeti potencijalni držač za zavjese u štapu od bambusa ili kuhinjsku radnu ploču skrivenu u staroj stolarskoj klupi, a kamoli da znaju gdje mogu pronaći takve predmete.

Predstavljajući razne tehnike i stilske pravce posve različitih vlasnika koji su svoje kuće uredili obnovljenim, starim predmetima, ova knjiga sadrži prikaze inspirativnih i zadivljujućih, krajnje neočekivanih interijera iz cijeloga svijeta – od prevrnutog čamca u Francuskoj do australske kuće na plaži.
U doba kada su samoodrživost, život izvan zone komfora i spašavanje našeg planeta upravo teme od najvećeg prioriteta, ova će publikacija pružiti smjernice i inspiraciju svima onima koji žele urediti svoj prostor izvan okvira, izbjegavajući upotrebu namještaja i detalja iz masovne proizvodnje.

Upit o proizvodu: Wabi Sabi Welcome uređenje doma

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna