Frama Rivet Case, aluminijski element

1,625.00 

Rivet Case set osvojit će, kako prostor, tako i vas, svojim kreativnim i svestranim dizajnerskim rješenjima. Rivet Case se može koristiti kao stol, ili kao pomoćni namještaj – za pohranu stvari, ili kao set izložbenih polica za izlaganje predmeta i naravno – kao kombinacija svih tih mogućnosti.

Dostupno uz narudžbu

Rivet Case set osvojit će, kako prostor, tako i vas, svojim kreativnim i svestranim dizajnerskim rješenjima

Kombinirajući tradicionalnu izradu namještaja i modernu industrijsku proizvodnju, Rivet Case predstavlja aluminijski element izrađen tenon tehnikom zakivanja, a zbog svog materijala cijeli set je izrazito lagan i kao takav zahvalan za jednostavno pomicanje u prostoru – kada god poželite.
Rivet Case rješenje jednako će dobro funkcionirati u prostoru bilo da ga postavite okomito ili vodoravno te se, zahvaljujući svojoj kompaktnoj i čvrstoj konstrukciji, može koristiti kao stol, ili kao pomoćni namještaj – za pohranu stvari, ili kao set izložbenih polica za izlaganje predmeta i naravno – kao kombinacija svih tih mogućnosti.

Činjenica je da je s aluminijem teško raditi jer se teško spaja i buši. Imajući to u vidu, za Rivet kolekciju namještaja od aluminija u Frami, pod idejnim vodstvom dizajnera Jonasa Trampedacha, razvijena je tenon tehnika zakivanja kao način eksperimentiranja s različitim mogućnostima vizualnog sastavljanja materijala.
Kao rezultat obrade materijala – laserski rezanih sirovih aluminijskih ploča, iako ručno oblikovanih čekićem, nastao je dizajn kojeg odlikuju čiste linije, čime tako izrađen namještaj izlazi iz okvira očekivanog te postaje primjer kako se zanatska i industrijska proizvodnja mogu prožimati.
Dodatno, zbog upotrebe neobrađenog aluminija svaki proizvod je unikatan jer sadrži svoju kombinaciju patine i tragova obrade aluminija.

· Rivet Case može biti postavljen vodoravno ili okomito

· Rivet Case se može koristiti kao stol, ili kao pomoćni namještaj – za pohranu stvari, ili kao set izložbenih polica za izlaganje predmeta i naravno – kao kombinacija svih tih mogućnosti

· Zbog upotrebe neobrađenog aluminija svaki proizvod je unikatan jer sadrži svoju kombinaciju patine i tragova ručne obrade aluminija

· Rivet Case ima nosivost i do 15 kg težine

Materijal: Neobrađeni aluminij
Dimenzije: Visina 48,1 cm / Širina 98,3 cm / Dubina 33,8 cm

Dizajn: Jonas Trampedach, 2014
Proizvedeno u Bosni i Hercegovini

Njega i održavanje
Preporuča se svakodnevno čišćenje mekom krpom iscijeđenom u čistoj vodi ili blagoj otopini sapuna/deterdženta.
Izbjegavati korištenje sredstava za čišćenje koja sadrže bilo koju vrstu kemikalija.
Nakon čišćenja, aluminij treba osušiti mekom krpom kako bi se spriječilo nastajanje crta i ogrebotina. Posebnu pažnju treba posvetiti uklanjanju svih tragova sredstva za čišćenje s rubova i zakovica.
U slučaju ostavljanja mokrih predmeta na površini, moguće je pojavljivanje tragova.

Upit o proizvodu: Frama Rivet Case, aluminijski element

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Frama Rivet Case, aluminijski element”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna