Ova knjiga recepata hvaljene kulinarske spisateljice Nancy Singleton Hachisu predstavlja raskošnu i sveobuhvatnu zbirku više od 400 recepata za pripremu jela iz jedne od najcjenjenijih i najomiljenijih kulinarskih kultura u svijetu!
Ova knjiga recepata hvaljene kulinarske spisateljice Nancy Singleton Hachisu predstavlja raskošnu i sveobuhvatnu zbirku više od 400 recepata za pripremu jela iz jedne od najcjenjenijih i najomiljenijih kulinarskih kultura u svijetu!
Recepti kultne, tradicionalne japanske kuhinje u ovoj su kuharici organizirani u 15 poglavlja po vrstama jela poput poznatih juha, jela s rezancima, jela s rižom, jela s kiselim krastavcima, jela od povrća, raznih bujona te slastica – sve redom jela koja odišu jednostavnošću i elegancijom.
Ramen, tempura, teppanyaki, sushi, prženi krumpirići… prepoznatljiva su japanska jela omiljena u cijelom svijetu za koja se uvijek čini da ih je teško reproducirati kod kuće. Knjiga recepata Nancy Singleton Hachisu za cilj ima upravo to – demistificirati njihovu pripremu! Osim jednostavnih, ali detaljno napisanih bilješki uz svaki recept, tu je i pregršt umjetničkih fotografija koje savršeno prikazuju raskoš pripremljenih jela.
Tehnički podaci:
Težina 1,65 kg
Dimenzije 19,5 cm × 28 cm
Tvrdi uvez
Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.
Još nema recenzija.