Ova kuharica sadrži recepte za više od 120 jela modernog, inovativnog restorana NOPI kojeg u londonskom Sohou drži Yottam Ottolenghi.
NOPI: Knjiga recepata
Kuharica je pripremljena u suradnji s dugogodišnjim suradnikom i glavnim kuharom NOPI-ja Ramaelom Scullyjem, koji je u Ottolenghijevu kuhinju unio svoj osebujni azijski štih. Bez obzira jeste li već imali prilike posjetiti ovaj zanimljivi restoran i sada želite saznati tajnu svog omiljenog jela ili ste tek pratitelj Ottolenghijevog rada te želite i sami probati stvarati umjetnost na tanjuru – ovo je zbirka recepata koji će vas oduševiti, nadahnuti i potaknuti da se usudite probati pomaknuti granice poznatog.
Svi su recepti prilagođeni i kućnoj radinosti. Razlikuje se stupanj složenosti pripremanja jela tako da za svakoga postoji nešto. Među receptima dugogodišnji ljubitelji Ottolenghijevog rada prepoznat će jela poput patlidžana s crnim češnjakom ili pečene tikve sa slatkom rajčicom – kao i mnoga jela koja će kuhare „za po doma“ inspirirati za izlazak iz zone poznatoga i pripremu jela koje bi inače jeli samo u restoranu – kao što su na primjer kroketi od goveđih prsa ili perzijska ljubavna riža.
S receptima podijeljenima u kategorije kao što su Predjela i Prilozi, Glavna jela od ribe, mesa i povrća, Pudinzi, Brunch, Začini i Kokteli – osmislit ćete jelovnik za svaku priliku u tren oka!
Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.