HR Gratis dostava - iznad 50 Eur, Podrška 24/7 - 0912012456

Nichetto Studio

109.00  (821.26 kn)

Monografija o istoimenom studiju nagrađivanog i multidisciplinarnog dizajnera Luce Nichetta koji svojim radovima prkosi svim žanrovima!

  

Monografija o istoimenom studiju nagrađivanog i multidisciplinarnog dizajnera Luce Nichetta koji svojim radovima prkosi svim žanrovima!
Nichetto Studio, zahvaljujući svojim uredima koje ima u Veneciji i Stockholmu, u izradi kreativnih inovacija za poznate robne marke kao što su Hermès, Venini, Cassina i ZaoZuo, kombinira talijanski dizajn sa skandinavskom modernošću.
U knjizi je predstavljen portfelj radova Nichetto Studija i to kronološkim redoslijedom od 2000. godine do danas, uz naglasak na neke od najpoznatijih projekata. Baza dizajna Nichetto Studija počiva na ručnoj izradi i multidisciplinarnoj suradnji svih uključenih što je u knjizi dodatno istaknuto kroz intervjue s dizajnerima kao što su Oki Sato.
Knjiga sadrži više od 400 fotografija i skica koje oslikavaju fascinantan portret pionirske prakse suvremenog dizajna Nichetto Studija u suradnjama na projektima kao što su Ginori 1735, Foscarini, Steinway & Sons, Salviati, Hem i mnogi drugi.

Tehnički podaci:
Tvrdi uvez
Težina: 1,1 kg
Dimenzije: 21,5 cm x 2,8 cm x 28 cm
240 stranica

Upit o proizvodu: Nichetto Studio

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna