Schumann’s Whisk(e)y Lexicon

36.00 

Schumann’s Whisk(e)y Lexicon predstavlja sve tradicionalne vrste viskija: single malt, blends, vatted malts, single grains i irski whiskey, kao i vrste koje dolaze iz „Novog svijeta“ poput bourbon viskija, raženog i kanadskog.

Schumann’s Whisk(e)y Lexicon potpuno je osvježeno izdanje vodiča za sve vrste ovog legendarnog pića u svijetu i dolazi od onih koji ih poznaju najbolje – Charlesa Schumanna iz slavnog bara Schumann’s u Münchenu.

Ovaj, od kritike iznimno hvaljen, vodič pokriva sve što se do danas zna o viskiju i to u preciznim, detaljnim, lako razumljivim opisima koji su ugodni za čitanje. Knjiga je koncipirana na način da se njome svatko može brzo i jednostavno snalaziti u pregledu više od tisuću vrsta, vodećih ili manje poznatih viskija u svijetu, a svojim će i sadržajem i izgledom biti savršen poklon za svu gospodu koja guštaju u dobrom whiskeyu – bilo da se radi o strastvenim ljubiteljima viskija ili početnicima koji se tek upoznaju s osnovama prepoznavanja.

Schumann’s Whisk(e)y Lexicon predstavlja sve tradicionalne vrste viskija: single malt, blends, vatted malts, single grains i irski whiskey, kao i vrste koje dolaze iz „Novog svijeta“ poput bourbon viskija, raženog i kanadskog. Osim nabrojanih, ovaj leksikon ozbiljno razmatra i nove, moderne vrste viskija koji dolaze iz Japana i kontinentalne Europe te istražuje kako se jedinstveni okusi stvaraju kroz varijacije sastojaka, tehnike destilacije alkohola te njegovo starenje odnosno odležavanje.
Organiziran abecednim redom u formi rječnika, Schumann’s Whisk(e)y Lexicon pruža i mnoštvo dodatnih korisnih savjeta o posluživanju, kolekcionarstvu te samom načinu čuvanja whiskeya.

Tehnički podaci:
Tvrdi uvez, 576 stranica
Dimenzije: 12,5 cm x 4 cm x 19 cm
Težina: 0,8 kg
*Whiskey se koristi kod američkih i irskih brendova, dok se whisky koristi kod škotskih, kanadskih i japanskih brendova.

Upit o proizvodu: Schumann's Whisk(e)y Lexicon

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna