Green Mallorca

80.00 

Ova zadivljujuća knjiga predstavlja, čak i onima koji su bili upoznati s Mallorcom, neko sasvim drugačije – novo i zeleno lice ovog Balearskog otoka.

Knjiga Green Mallorca, govori o održivom razvoju Mallorce, otoka poznatog kao dragulj Mediterana, ali ovaj put ne iz perspektive sinonima za masovni turizam, već iz perspektive ljudi koji pokreću i provode nove paradigme razvoja turizma na otoku i otoka samoga, i to s apsolutnim imperativom usklađenosti s aktualnim trendovima održivosti i očuvanja prirode.
Sama se promjena u načinu promatranja i pristupa razvoju otoka dogodila kao rezultat osjetnih posljedica pandemije i klimatskih promjena.
Poznata fotografkinja Patricia Parinejad ne samo da svojim fotografijama ilustrira opojnu ljepotu ovog čudesnog otoka, već i zapisima prati promjene koje se događaju u sklopu ovog uzbudljivog ekološkog pokreta, predstavljajući lokalna poduzeća i obrte, eko-hotele, razne zelene inicijative i inovatore koji se bore za očuvanje otoka.
Ova zadivljujuća knjiga predstavlja, čak i onima koji su bili upoznati s Mallorcom, neko sasvim drugačije – novo i zeleno lice ovog Balearskog otoka.

Tehnički podaci:
Tvrdi uvez, 224 stranice
Dimenzije: 24,5 cm x 2,5 cm x 31 cm
Težina: 1,4 kg

Upit o proizvodu: Green Mallorca

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Green Mallorca”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna