Atelier September: A place for daytime cooking

79.00 

Atelier September: A place for daytime cooking donosi čak 86 recepata za pripremu legendarnih jela, uglavnom vegetarijanskih: od jela za doručak, jela za ručak, do slastica i neizostavnog Avocadomada.

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Atelier September: A place for daytime cooking (Mjesto za dnevnu kuhinju) prva je knjiga recepata posvećena istoimenom restoranu u Kopenhagenu čiji je vlasnik poznati danski chef Frederik Bille Brahe.
Atelier September: A place for daytime cooking donosi čak 86 recepata za pripremu legendarnih jela, uglavnom vegetarijanskih, ovog kultnog restorana: od jela za doručak, jela za ručak, do slastica i neizostavnog Avocadomada. Ono što je zajedničko svim receptima jest inzistiranje na njihovoj pripremi od isključivo svježih i sezonskih namirnica. Također, u ovoj se kuharici nalazi recept i za pripremu poznatih pahuljastih palačinki kao i za mnoge sezonske juhe i salate te slastice s okusom matche.

Kao i za svoju prvu uspješnicu u izdanju Apartamenta – All the Stuff We Cooked, tako je i za ovu knjigu uvod, u kojem daje poetičan prikaz ranih dana i kulinarskih inspiracija koje su restoran Atelier September (A.S. ) dovele do njegovog današnjeg statusa kao jednog od najpoznatijih u Kopenhagenu, napisao sam Frederik Bille Brahe.

Zahvaljujući uredničkoj palici poznate danske spisateljice Jeni Porter i fotografijama Rasmusa Wenga Karlsena, Atelier September čitateljima pruža osjećaj i doživljaj povratka korijenima i kući – kako u sjećanjima izazvanim poznatim okusima hrane, dizajnu predmeta i uređenja, tako i kroz doživotna prijateljstva koja ljudi stječu okupljeni oko stola.

Atelier September: A place for daytime cooking je knjiga recepata koja, osim korisnih savjeta za pripremu jela, nudi i slikoviti nacrt kako živjeti dobrim životom, dobro se hraniti i biti sretan.

Tehnički podaci:
Tvrdi uvez
Dimenzije: 22 cm x 2,5 cm x 30 cm

Težina: 1,4 kg
Broj stranica: 256

Upit o proizvodu: Atelier September: A place for daytime cooking

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna