Svaka stranica ove knjige slavi najbolje od najboljeg u Italiji, zaljubljujući čitatelje u Apugli i modernu talijansku kuhinju.
Moroseta Kitchen je debitantska knjiga recepata Giorgie Eugenije Goggi, glavne kuharice restorana hotela Masseria Moroseta i voditeljice renomirane kuharske škole. U ovoj knjizi, Giorgia predstavlja suvremenu kuhinju moderne Italije, donoseći inspiraciju iz lokalnih sastojaka.
Tradicionalna Jela s Modernim Dodirom
Knjiga donosi recepte za pripremu ukusnih jela od sezonskih sastojaka, uživajući u pristupu koji kombinira tradiciju s kreativnošću. Među inovativnim receptima možete pronaći šparoge na žaru s gremolatom i tahini umakom, kao i rižoto od rajčice s češnjakom, limunom i smokvinim lišćem. Svaki recept obogaćen je savjetima koji će vas inspirirati za kuhanje s prijateljima i obitelji.
Organizirana po godišnjim dobima i sezonama, Moroseta Kitchen nudi putovanje kroz okuse poznatih talijanskih namirnica, od citrusa i komorača do bosiljka i rajčice. Osim recepata, knjiga uključuje zanimljive eseje o najboljim sezonskim proizvodima te fotografije iz kuhinjskog vrta, tržnica u talijanskoj pokrajini Apugliji, lokalnih farmi i ribarskih gradića, kao i prekrasnog restorana gdje Giorgia razvija svoje recepte.
Hommage Italiji
Svaka stranica ove knjige slavi najbolje od najboljeg u Italiji, zaljubljujući čitatelje u Apugli i modernu talijansku kuhinju.
Tehnički Podaci:
Vrsta: Tvrdi uvez
Broj stranica: 256
Težina: 1,1 kg
Dimenzije: 19,5 cm x 2,7 cm x 25,5 cm
Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.